Foto: 2014/stoffen-wonen-mode-passion-prints.jpg

Passion Prints: ontwerp zelf de leukste stoffen voor wonen en mode

Nieuwe website biedt simpel ontwerpprogramma en printservice voor allerlei professionele stoffen.

Zelf de leukste stoffen voor kleding of je huis ontwerpen? Het kan voortaan via de nieuwe website www.passion-prints.nl. De site is het initiatief van een professionele stoffenfabrikant en biedt een heel eenvoudig ontwerpprogramma en een betaalbare printservice waarmee je allerlei stoffen kunt ontwerpen en heel betaalbaar per meter kunt bestellen.

Betaalbaar stoffen ontwerpen en printen vanaf één meter

Stoffen ontwerpen en heel betaalbaar laten printen per meter. Ideaal voor iedereen die graag zelf kleding maakt of werk maakt van een mooi interieur of creatie. Op de website vind je een eenvoudig ontwerpprogramma waarmee je zelf via je PC betaalbare stoffen kunt ontwerpen en laten printen. Een afbeelding, foto of goede scan van iets dat je mooi vindt of dierbaar is, vormt de basis. Via het ontwerpprogramma op internet kan de afbeelding of een (klein) deel van de afbeelding worden bewerkt tot allerlei verrassende kleuren, patronen en ontwerpen. Het effect van elke stap in het ontwerpprogramma is duidelijk te volgen. Wie uiteindelijk tevreden is over het ontwerp, kan kiezen uit allerlei betaalbare professionele stofkwaliteiten die geschikt zijn voor (bad)kleding, kunst, gordijnen, kussens en woonitems. De website geeft uitgebreide informatie over de stoffen en toepassingsmogelijkheden. Bovendien kan iedereen een monsterboekje opvragen waarin alle aangeboden stoffen te zien zijn. De stoffen zijn te bestellen vanaf één meter en worden binnen 10 werkdagen geleverd. Op de website kun je ook een speciale giftbox met een besteltegoed en een monsterboekje vol leuke stofjes bestellen. Ideaal als je iemand het zelf ontwerpen en bestellen van leuke stoffen cadeau wilt doen.

Tientallen kwaliteiten voor oneindig veel toepassingen

De nieuwe website www.passion-prints.nl is een initiatief van Print Unlimited, een Nederlands bedrijf uit Someren dat stoffen bedrukt en print voor gangbare modemerken en exclusieve ontwerpers van de rijken der aarde. Met de nieuwe dienst wil het bedrijf exclusieve designstoffen bereikbaar maken voor consumenten en (aanstormende) creatieve talenten op het gebied van mode-, interieur, kunst en nog veel meer.

Meer informatie: www.passion-prints.nl

Publicatiedatum: 6 december 2014

Reacties