Profielfoto van Kastaccessoires.nl
Kastaccessoires.nl
Nieuwe Atelierstraat 13, 5056 DZ Berkel-Enschot
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Kledingkast stof

Life's Green duurzame design stoffen kledingkasten in vele soorten en maten

Kledingkast opvouwbaar en afsluitbaar

Met een opvouwbare kledingkast haalt u een lichtgewicht kledingkast in huis die u op elk moment kunt opzetten en weer af kunt breken. Ideaal als camping kledingkast of opvouwbare kledingkast voor speciale gelegenheden, zoals een evenement. De kledingkast opvouwbaar van Kastaccessoires.nl is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, ook na veelvuldig gebruik. U beschikt met deze kledingkast over een gedeelte voor jurken en blouses, en diverse vakken voor broeken of schoenen. Zo kunt u kleding en toebehoren netjes opbergen, waar u ook bent. De kast is zelfs afsluitbaar met panelen die u eenvoudig dichtritst. Bestel uw handige opvouwbare kledingkast online bij Kastaccessoires.nl, dé webwinkel voor opbergoplossingen voor uw kledingkast.

Uw opvouwbare kledingkast praktisch inrichten

Of u uw kledingkast opvouwbaar nu gebruikt voor enkele dagen of langer, u wilt natuurlijk wel dat de kast overzichtelijk blijft. Gelukkig biedt deze kledingkast meer dan genoeg ruimte voor een standaard garderobe. Hang kwetsbare jurken of blouses en overhemden op kledinghangers in het middelste gedeelte en zet uw schoenen eronder. Uw broeken vouwt u op of hangt u in het middendeel op met behulp van pantalonhangers. Met handige manden bergt u sportkleding, ondergoed en sokken op. Zo beschikt u op reis bijvoorbeeld over een uiterst praktische en stijlvolle zwarte opvouwbare kledingkast.

Opvouwbare kast camping

De opvouwbare kledingkast biedt direct extra ruimte. Ideaal als u tijdelijk meer kastruimte wilt of uw zomer- of wintergarderobe netjes wilt opbergen in een aparte, snel op te zetten kast. U zet hem snel op en u breekt hem snel weer af. De kast is in opvouwbare vorm eenvoudig op te bergen. Daarnaast is dit de ideale camping kledingkast. U zet deze zonder zorgen in de voortent als u gaat kamperen. De campingkast biedt uiteraard ook ruimte aan andere artikelen dan kleding. Let wel op het maximale draagvermogen van de camping kledingkast. De roede kan maximaal 20 kg dragen, de vakken tot 5 kg. Als er kinderen in de buurt zijn kunt u deze kledingkast het beste vastzetten, in verband met gevaar op omvallen.

Accessoires voor opvouwbare kast

U kunt uw opvouwbare kast prima gebruiken zoals deze geleverd wordt. U heeft dan wel kledinghangers nodig om uw blouses of overhemden op te hangen. Daarnaast kunt u gebruik maken van mooie manden. Hier bergt u zwemkleding, sokken en ondergoed in op. Handig tijdens het kamperen, zo vindt u de zwemspullen van uw kinderen altijd direct terug. Wilt u voor uw volgende vakantie of voor thuis een kledingkast opvouwbaar bestellen? Deze kast is al verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 37,95. Kastaccessoires.nl bezorgt uw bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis.