Foto: 2017-10/Lampe berger kerstgeuren.jpg

Geurende cadeautip

De cadeautip voor de komende feestmaanden. Lampe berger introduceert dit naar een aantal nieuwe modellen, waaronder de Capeline en Nova Boxed Set

Omdat ze in een luxe verpakking worden aangeboden, vormen ze het ideale geschenk voor sinterklaas, kerst of als relatiegeschenk. Decoratie en luchtreiniger in één.

Hoe werkt het?
De Lampe Berger ziet eruit als een glazen sierfles met er bovenop een poreuze vuursteen met een lont. Deze lont wordt in de speciale Lampe Berger vloeistof geplaatst, waarna de vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit. Dit unieke proces zorgt dat ongewenste luchtjes in huis verdwijnen. Naar wens wordt er door de gekozen geur een heerlijke geurende lucht verspreid of een neutrale lucht.

Bij het model Capeline is extra aandacht geschonken aan de onderzijde. De facetten zetten dit model in een compleet ander licht. De tulpvormige dop zorgt voor extra cachet. Prijs: Capeline € 59,50.

Nova is leverbaar in twee kleuren de frisse Frosted wit en warme goudbeige tint Champagne. Dit model valt op door zijn bijzondere scherpe hoeken in het model dat verder een ronde en zachte uitstraling heeft. Prijs: Nova € 42,50.

Reacties