Kleurenspel met Parade Colour King

Bij het kiezen van een tapijt of vloerkleed denk je als eerste aan kleur

25 Juni 2018

Welke modische, ingetogen of naturelle kleur past het beste bij jouw persoonlijke woonstijl? De nieuwe tapijtcollectie Colour King van Parade heeft maar liefst 38 kleuren om uit te kiezen. Deze kleurrijke collectie is gemaakt van Econyl® garen dat uit 100% gerecyclede materialen bestaat, o.a. afkomstig van oude visnetten uit de oceaan. Heel duurzaam en chic. Dankzij de gesneden pool krijgt het unikleurige tapijt een levendige uitstraling en voelt het extra zacht aan. Inhakend op de nieuwste woontrends kun je met Colour King alle kanten op in je interieur. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen kleden op maat van heel kleurrijk tot toon-op-toon.

Kleuradvies 1: CONTRAST VERSUS TOON-OP-TOON

Houd je van rust en ruimte dan is het kleuradvies om pastel kleuren te kiezen en deze op de wanden door te laten lopen. Je kunt ook voor een verfkleur kiezen die net iets donkerder of lichter is voor een TOON-OP-TOON effect. Er ontstaat meer dynamiek in het interieur door meer met CONTRAST te spelen en een vloerkleed te nemen in een contrasterende kleur ten opzichte van de wand. Laat de kleuren ook terugkomen in de meubelen en accessoires want coördineren in het interieur is weer helemaal terug.

Foto: tapijtcollectie Parade Colour King, dessotarkett.nl

Kleuradvies 2: LIGHT VERSUS SHADOW

In plaats van een interieur helemaal wit te maken wat vaak te kil is, kies je een pastelgrijze
vloerbedekking voor een LICHT interieur en combineer je dit met lichtgekleurde houten meubelen. Door witte muren en witte accessoires te gebruiken doet het geheel fris en helder aan. Heb je liever een donkere ambiance? Overweeg dan donkerblauw als basiskleur in plaats van antraciet of zwart. Deze trendkleur heeft een meer natuurlijk effect en werkt iets optimistischer. Mix met zwarte meubelen voor een stoere SHADOW look. De blauwtinten passen zowel in een industriële als architectonische woonsfeer.


Foto: tapijtcollectie Parade Colour King, dessotarkett.nl

Kleuradvies 3: NATUREL VERSUS COLORFUL

Liefhebbers van het landelijk-moderne interieur willen vooral natuurlijke kleuren en materialen in huis. Gebruik lichtbruine tinten in het vloerkleed voor een 100% NATUREL effect en mix dit met de nieuwe trendkleur pastel groen op de wanden. Voor een modisch interieur is COLOURFUL de ‘way-to-go’. Maak hippe combinaties met meerdere kleden in een grafisch blokpatroon en gebruik mode accessoires zoals sneakers, tassen en sjaals voor de styling. Deze tapijtkleuren zijn voor de fashionistas onder ons.

Foto: tapijtcollectie Parade Colour King, dessotarkett.nl

WAT IS JOUW STIJL

kijk voor inspiratie eens op de website wat-is-jouw-stijl.nl. voor meer inspiratie over trends in vloeren en het toepassen van kleuren en dessins in het interieur. De Parade Colour King collectie is nu verkrijgbaar en de verkoopadviesprijs bedraagt €139,95 (400 cm breed).

voor meer info ga naar 

Tapijtcollectie Parade Colour King van, dessotarkett.nl

Reacties