De FLAI voor in en rond het huis

STOUT Verlichting introduceert de revolutionaire draadloze verlichtingslijn FLAI

28 Juni 2020

STOUT Verlichting, de Nederlandse leverancier van exclusieve design verlichting, introduceert deze week de revolutionaire draadloze design verlichtingslijn FLAI. De lampen bieden een optimale sfeer voor genieten en relaxen in en rond het huis, maar ook op de boot of camping. FLAI is een verlichtingsconcept waarmee je op elke gewenste plek comfortzones kunt creëren, helemaal draadloos en flexibel inzetbaar op iedere gewenste plek.

 

De lampen bieden dezelfde luxe en uitstraling als die van een reisbestemming, maar dan op een plek waar er gerecreëerd wordt. “Nu we op dit moment steeds vaker dichter bij huis recreëren, biedt de nieuwe FLAI design verlichting unieke combinaties van mogelijkheden voor een totale in- en outdoor verlichtingservaring,” aldus Stephanie Dijst, office manager van STOUT verlichting.  

 

Herontdekking van een ruimte

FLAI leidt niet tot de ontdekking van een plek maar tot de herontdekking van een ruimte. De lampen geven een intiem en huiselijk licht. Het licht is veelzijdig en draagbaar. FLAI kenmerkt zich verder door:

  • Een zeer modern vormgegeven verlichtingsmodule met oplaadbare ingebouwde accu
  • Tiptoets bediening voor instellen van meerdere lichtsterktes
  • Spatwaterdicht en geschikt voor binnen en buiten
  • Een sferisch (bolvormig) magnetisch koppelingssysteem met maximale verstelbaarheid
  • Verschillende strak ontworpen verwisselbare steunen voor tafel, vloer, wand, plafond.

Draadloos en flexibel

De FLAI-basismodule bestaat uit een verlichtingsmodule, een magnetische oplader en een haak waarmee hij overal kan worden opgehangen. De batterij gaat tussen de vijf en elf uur mee afhankelijk van de ingestelde lichtsterkte.

 

Het hele FLAI verlichtingsconcept kan worden besteld op: www.stoutfusion.nl

Reacties