Foto: 2016/vlies_fotobehang.jpg

Metamorfose van je interieur? Kies voor vlies fotobehang

Met een fotobehang geef je jouw muur snel een leuke nieuwe look.

Met de lente in het vooruitzicht krijg je misschien ook de voorjaarskriebels om iets in je interieur te veranderen. Begin hiervoor met een nieuw uiterlijk van je muur. Graag vertellen we meer over vlies fotobehang waarmee je snel en makkelijk je muur verandert.

Fotobehang is verkrijgbaar met allerlei bijzondere afbeeldingen. De keuze is enorm en hierdoor is er altijd wel een passend behang voor in jouw interieur te vinden. Vliesbehang vind je bijvoorbeeld bij de fotobehangspecialist Fotobehangen.nl. Zij bieden standaard twee maten waarin het behang verkrijgbaar is, maar je kunt het ook laten personaliseren zodat het geheel op maat voor jouw muur gemaakt wordt. Zo kies je niet alleen een afbeelding die perfect in jouw interieur past, maar is ook de maat precies goed voor jouw wand.

Wat is er allemaal mogelijk voor mijn muur?

Met de vele opties voor fotobehangen die er zijn, geven we je ter inspiratie een paar ideëen voor stijlen en sferen. Wil je dit voorjaar je kamer omtoveren tot een tropisch paradijs en elke dag uitkijken over een strand met palmbomen of een helder blauwe zee? Dan zijn strandbehangen echt iets voor jou. Altijd populair zijn fotobehangen met bomen en bossen om een groene look in huis te halen. En voor een aankleding met natuurlijke elementen is er ook behang met steenpatronen of sloophout behang verkrijgbaar. Wat dacht je trouwens van New York behang waarbij het net lijkt of je vanuit je kamer zo de Brooklyn Bridge opstapt of door de straten van The Big Apple loopt?

Waarom moet ik kiezen voor vlies fotobehang?

Fotobehang is verkrijgbaar in diverse materialen. Hoe weet je nu welk soort het beste is en waarvoor je moet kiezen? Om je te helpen zetten we graag nog even een paar voordelen van vlies fotobehang voor je op een rijtje:
- Het is makkelijk te bevestigen zonder geknoei met een plaktafel aangezien je de lijm rechtstreeks op de muur kunt aanbrengen. Je plakt het behang er vervolgens gewoon tegenaan.
- Je hebt geen gedoe met behangdelen die je over elkaar heen moet plakken, zoals vaak wel het geval is bij papierenbehang. Je kunt de banen vliesbehang gewoon strak tegen elkaar aan plakken.
- Je kunt het behang afnemen met een licht vochtige doek zodat het schoon blijft.
- Vliesbehang is steviger dan papierenbehang en hierdoor geschikt om in allerlei kamers in huis te gebruiken, van de gang tot de slaapkamer en kinderkamer.
- Vlies fotobehang kan in elke gewenste maat geproduceerd worden, zo ontvang je een behang dat perfect aansluit op jouw muur.

Nieuwsgierig geworden naar vliesbehang en benieuwd naar de vele mogelijkheden die er zijn voor je interieur? Neem snel een kijkje bij fotobehangen.nl en zoek snel jouw nieuwe muurdecoratie uit!

Reacties