Foto: 2017-10/fotobehang-muur-drukken.jpg

Je eigen foto aan de muur!

Fotobehang: je ziet het steeds vaker terugkomen in het interieur. Zo krijgt je woonkamer op een makkelijke, snelle manier een compleet nieuwe uitstraling.

Guido van Loon

Fotobehang is in feite niets meer dan een foto uitvergroot op je muur. Je kunt hier alle kanten mee op; die foto van dat prachtige witte strand met helderblauw zee van je laatste vakantiebestemming of een prachtig uitzicht over je favoriete stad. Het handige aan fotobehang is dat het op maat te bestellen is. Je vindt het in verschillende maten en diverse materialen. Zo kies je zelf het beste wat bij jou past.

Want wat is er nu leuker dan jouw lievelingsfoto levensecht in je woonkamer? Of wil je toch liever een eigen ontwerp. Met fotobehang is een persoonlijk interieur is nu haalbaar voor iedereen. Zo voeg je heel eenvoudig een persoonlijk element aan je interieur toevoegen.

Designdoek

Eén van de materialen waar je uit kunt kiezen is designdoek. Designdoek heeft als kenmerk dat het verwerkt als behang. Het bijzondere hiervan is dat het uit één stuk geprint kan worden. Groot verschil met andere soorten fotobehang is de kleurechtheid van designdoek, en het feit je dat je tot maar liefst 50 meter aan één stuk kunt bestellen, dus geen naden! Je kiest zelf bovendien zelf de afbeelding en de maat.

Het maakt van een designdoek een uniek product in Nederland.

Aanbrengen van het designdoek

Het aanbrengen van het doek is niet moeilijk. Het is in feite hetzelfde als een behang aanbrengen op je muur. Eerst smeer je de wand iin met lijm, daarna breng je het doek aan en strijk je het geheel glad. In tegenstelling tot behang scheurt het designdoek niet, waardoor aanbrengen van grote lengtes mogelijk is!

Vliesbehang

Vliesbehang heeft weer als voordeel dat het geen vocht opneemt. Zo krimpt het niet wanneer je er lijm op smeert. Daarbij is het eenvoudig schoon te maken, scheurt het niet snel en is het stevig.

Aanbrengen vliesbehang

Jouw favoriete foto kan met vliesbehang in elke maat worden afgedrukt op vliesbehang en is bovendien eenvoudig aan te brengen. Het wordt doorgaans afgeleverd in verschillende rollen van 50 cm breed (deze zijn normaal gesproken genummerd zodat aanbrengen kinderspel is).

Is dit iets voor in jouw interieur? Hier kun je voordelig fotobehang drukken.

Reacties