Foto: welk-behang-past-bij-jou

Welk behang past het best bij jou?

In deze blog gaan we het hebben over de mogelijkheden die behang heeft te bieden.

Guido van Loon

Het is tijd voor een andere kleur of een andere look voor de muren in het huis. Je kunt ervoor kiezen om de muren te gaan schilderen, maar je kunt er ook voor kiezen om de muren te gaan behangen. Behangen biedt meer mogelijkheden voor een patroon op de muur, in ieder geval makkelijker dan bij verven van de muren. 

Normaal behang   

Om te beginnen gaan we het hebben over het meest bekende behang, het zogenoemde normale behang. Dit behang is verkrijgbaar in egale kleuren om makkelijk en snel, een muur een frisse uitstraling te geven. Het normale behang is ook te verkrijgen met een textuur voor een bepaalde look op de muur. Naast een textuur behang kun je bij normaal behang ook patronen nemen, zo kun je een behang nemen met een bloem erop of bijvoorbeeld ruitjes. 

Fotobehang 

Als het gaat om fotobehang biedt het veel meer mogelijkheden dan normaal behang, fotobehang kan namelijk een ruimte in het huis een stuk levendiger maken. Fotobehang biedt namelijk een ruim assortiment aan verschillende afbeeldingen aan, die je op je muur kunt plakken. Zo kun je kiezen voor een mooi natuurlandschap, een foto van dieren maar ook een fotobehang van een beroemd schilderij. Hierdoor is er voor bijna iedere ruimte wel een geschikt fotobehang te krijgen. Fotobehang is wel iets moeilijker te plaatsen dan een normaal kleur behang, aangezien je de stukken behang precies goed naast elkaar moet plakken.   

De opties die fotobehang biedt

Naast dat fotobehang een ruim assortiment aan foto’s biedt, heeft fotobehang nog meer opties te bieden. Zo is een standaard fotobehang een rechthoekig foto, deze foto bedenkt een volledige muur of een deel ervan. Maar wanneer je geen rechthoekige fotobehang wil kun je ook een andere weg inslaan, bijvoorbeeld met behangcirkels welke weer een andere uitstraling hebben. En wanneer je ook een leuke fotobehang wil voor op de slaapkamer van de kinderen, bekijk ook eens super leuk fotobehang voor in de kinderkamer

En om helemaal je eigen draai te kunnen geven aan het fotobehang, kun je naast een andere vorm behang ook een eigen foto kiezen. Je kunt gemakkelijk een eigen foto op behang laten printen, om zo je eigen foto op de muur te kunnen plaatsen. Daarnaast kun je ook het behang op maat laten maken, zodat deze perfect in jouw ruimte past.

 

Reacties