Hollandse sfeer in huis met een vliesbehang

De Amsterdamse grachten, bloeiende tulpenvelden, grazende koeien, de Erasmusbrug of het strand van de Noordzee.

19 September 2018

Zomaar wat beelden waar je aan denkt als je Nederland hoort. En met vliesbehang is het nu mogelijk om dagelijks van deze typische Hollandse sferen te genieten. Gewoon in je eigen woonkamer. Of op die ene kale muur in de slaapkamer bijvoorbeeld.

Hollandse landschappen met fotobehang
Een fotobehang in Hollandse sfeer past in elke style interieur. En natuurlijk kun je uit een breed aanbod foto´s kiezen om op vliesbehang te laten afdrukken. Of je nu een kleurrijke print wenst of juist een zwart-wit fotobehang, het is allemaal mogelijk. De muur is vaak een blikvanger in het interieur en deze kun je nu een passend uiterlijk geven. Snel en makkelijk met een vliesbehang met een typische foto van Nederland. Wil je een klassieke look in je woonkamer creëren? Kijk dan eens voor een vliesbehang waarop een schilderij van beroemde meesterschilders wordt gedrukt. Is jouw kamer ingericht met moderne accessoires? Een bijpassend fotobehang met bijvoorbeeld de skyline van Rotterdam zorgt voor de perfecte aankleding. En om een natuurlijke look in huis te halen, kun je een vliesbehang met koeien of met molens in de weilanden uitzoeken.

Kies de juiste maat vliesbehang
Muren hebben natuurlijk niet allemaal dezelfde maat. Om te zorgen dat je een behang krijgt dat perfect past op de muur die jij in Hollandse sfeer wilt brengen, is vliesbehang op maat te maken. Vaak worden standaard meerdere maten aangeboden, maar vliesbehang biedt de mogelijkheid om op maat gemaakt te worden. Meet dus nauwkeurig de muur op, vraag vrijblijvend een voorbeeld op maat aan en ontvang een fotobehang speciaal voor die ene muur in jouw kamer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als het behang niet past en er een deel van de foto wegvalt. Door het vliesbehang op maat te laten maken, wordt het gepersonaliseerd voor jouw muur.

Vliesbehang voor een nieuwe look
Weet jij trouwens wat vliesbehang precies is? Dit behang is steviger dan papieren behang en wordt op een rol in banen geleverd. Het is makkelijk op te plakken, aangezien je de lijm gewoon rechtstreeks op de muur aanbrengt. Zo vermijd je dus gedoe met een plaktafel. De verschillende banen plak je strak tegen elkaar aan op de muur tot je de gehele print hebt opgeplakt. Hierna kun je vanaf een afstandje het eindresultaat bewonderen. En natuurlijk dagelijks genieten van de nieuwe Hollandse sfeer met vliesbehang in de kamer!

Reacties