Partner

Zonnelux

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een sfeer die bij je past. Raamdecoratie speelt hierbij een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding: van jaloezieën tot Duette® en van rolgordijnen tot shutters. Meer inspiratie op doen? Vind een Zonnelux dealer in jouw buurt!

Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn een stijlvolle oplossing voor uw woning.

Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn houten luiken, waarbij je met lamellen de lichtinval kunt bepalen én die u direct een gevoel van privacy geven. De shutter is op dit moment een van de populairste raamdecoratie. En dat is niet voor niets. Shutters geven het interieur een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Shutters van Zonnelux worden op maat gemaakt. Daardoor is er voor elk raamsoort een geschikte oplossing: ronde ruimen, ramen met een schuine kant en deuren. Dat maakt shutters tot een geliefd raamdecoratie product. Shutters op maat van Zonnelux  zijn een mooie en stijlvolle oplossing voor uw woning.

Eigen productie
Zonnelux produceert houten shutters in eigen fabriek. Hierdoor kan Zonnelux een uitstekende kwaliteit garanderen, maar ook snelle levertijden en een goede service. De shutter kan volledig naar eigen wens samengesteld worden. U kunt kiezen uit allerlei modellen, vormen en kleuren. Shutters op maat zijn leverbaar vanaf €299,-

Benieuwd naar de mogelijkheden van shutters bij u thuis? Bezoek een Zonnelux dealer in uw buurt.

meer van deze professional

Houten jaloezieën van Zonnelux

Meer sfeer creëren in uw woning? Ga dan voor de houten...

Duette® gordijnen van Zonnelux

Duette® gordijnen hebben door de dubbele laag een isol...

Hoe houd je de warmte buiten?

Het is zomer in Nederland. We genieten van de warmte va...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.