Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn een stijlvolle oplossing voor jouw woning.

Shutters op maat van Zonnelux

Shutters zijn houten luiken, waarbij je met lamellen de lichtinval kunt bepalen én die je direct een gevoel van privacy geven. De shutter is op dit moment een van de populairste raamdecoratie. En dat is niet voor niets. Shutters geven het interieur een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Shutters van Zonnelux worden op maat gemaakt. Daardoor is er voor elk raamsoort een geschikte oplossing: ronde ramen, ramen met een schuine kant en deuren. Dat maakt shutters tot een geliefd raamdecoratie product. Shutters op maat van Zonnelux  zijn een mooie en stijlvolle oplossing voor jouw woning.

Eigen productie
Zonnelux produceert de houten shutters in eigen fabriek. Hierdoor kan Zonnelux een uitstekende kwaliteit garanderen, maar ook snelle levertijden en een goede service. De shutter kan volledig naar eigen wens samengesteld worden. Je kunt kiezen uit allerlei modellen, vormen en kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van shutters bij jouw thuis? Bezoek een Zonnelux specialist of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.