Beken kleur bij jouw raamdecoratie

Er zijn veel mogelijkheden qua kleur en materiaal, waardoor je het product helemaal naar eigen wens kunt samenstellen

Welke kleur of welk materiaal kies jij voor jouw raamdecoratie?

Als je een raamdecoratie product hebt uitgekozen, volgt de volgende vraag: welk materiaal of welke kleur wil je? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, waardoor je het product helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Bijvoorbeeld met verschillende kleuren in één product of een andere kleur ladderband bij een aluminium of houten jaloezie, Zo creëer je een unieke raamdecoratie.

Veel mogelijkheden betekent ook dat je moet gaan kiezen. Wat vind je mooi? Wat past bij jouw interieur? En wat creëert een mooi effect in de ruimte? Vragen waar een expert je bij kan helpen. Bezoek een van onze Zonnelux-dealers voor een advies op maat.

Kleur heeft grote invloed op de sfeer in een interieur. Hetzelfde raamdecoratie product krijgt met een verschillende kleur een andere look-and-feel. Welke uitstraling je wilt creëren, bepaal je helemaal zelf. Inspiratie nodig? Wij inspireren je graag met onze favorieten.

Donkere kleuren
Donkere kleuren geven het interieur een stijlvolle uitstraling. Bij grote ruimtes creëer je met een donkere tint een intiemere sfeer. Donkere raamdecoratie gaat goed samen met een donker én licht interieur, Bij een licht interieur wordt de donkere raamdecoratie een echte eyecatcher.

    

Lichte basis
Houd je van een neutrale basis? Een lichte kleur voor de raamdecoratie is dan een veel gekozen optie. Heeft de muur ook een lichte kleur, dan gaat het raamdecoratie product perfect op in de ruimte. Een frisse uitstraling is het resultaat.

    

Natuurlijke materialen
Het combineren van natuurlijke materialen is nog steeds een belangrijke interieurtrend. Een trend die in bijna alle interieurs wordt toegepast: modern, landelijk, romantisch, vintage, Scandinavisch en ga zo maar door. Ook bij verschillende raamdecoratie producten komen de natuurlijke materialen terug, zoals hout, linnen of Washi stof.

    

Kleurrijk
Durf jij een statement te maken in jouw interieur? Kies dan voor raamdecoratie in een kleur. Laat de kleur in de ruimte terugkomen, bijvoorbeeld met accessoires, Zo blijft het een geheel. Vind je een felle kleur iets te heftig, dan is er ook een grote keuze uit pastelkleuren en natuurtinten. Welke kleur is jouw favoriet?