Piet Boon by Zonnelux shutters

De ontwerpstudio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen. De Piet Boon by Zonnelux shutters zijn hier het resultaat van.

Al enige tijd geleden hebben de ontwerpstudio Piet Boon en Zonnelux de handen ineengeslagen. Beide met passie voor interieur en uitgebalanceerde ontwerpen. Een prachtige raamdecoratie collectie is het resultaat van een waardevolle samenwerking. In dit inspiratieblog stellen we je de indrukwekkende Piet Boon by Zonnelux shutters voor.

Piet Boon by Zonnelux shutters

Ontwerpstudio Piet Boon

Studio Piet Boon is in 1983 opgericht door de designer en ambachtsman Piet Boon. Door de jaren heen heeft de designstudio zich wereldwijd ontwikkeld door het creëren van perfecte en authentieke ontwerpen. Ze onderscheiden zich op het gebied van interieur, exterieur en product design.

De raambekleding collectie

De Piet Boon by Zonnelux collectie bestaat uit een aantal prachtige raamdecoratie producten. De Houten Blinds, Woodweave Blinds en Shutters worden gemaakt van kwaliteitshout en geven een warme uitstraling. Of kies voor de Roller Blinds, rolgordijnen gemaakt van rijke stoffen met een ingenieuze onderlat.

Piet Boon by Zonnelux shutters

Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval en privacy. De Piet Boon by Zonnelux shutters zijn voorzien van een uniek ontwerp. Zo zijn de lamellen niet afgeschuind en zijn alle afrondingen minimaal gehouden. De kleuren variëren van traditioneel wit tot herkenbare grijs en natureltinten. Zowel functioneel als stijlvol, creëren deze shutters een meerwaarde in elk interieur.

Studio Piet Boon  Piet Boon shutters op maat

Piet Boon by Zonnelux shutters zijn ook geschikt voor schuine ramen.

Unieke, rechthoekige lamellen

Een uniek ontwerp is de lamel van de shutters. Deze is niet afgeschuind maar rechthoekig voor een modern en strak design. Ze zijn beschikbaar in een lamel breedte van 54 mm of 81 mm die beiden zorgen voor een mooie lichtinval. Hoe breder de lamel, hoe meer licht er binnen komt.

Veelzijdige raambekleding

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en toepassingen. Perfect voor een boogvormig raam of een trapezium, maar ook als roomdivider met een vouwrailsysteem. De raamdecoratie is uitsluitend maatwerk en past precies bij jouw raam. Ook is het mogelijk de shutters in vochtige ruimtes te plaatsen, mits deze goed wordt geventileerd.

Milieuvriendelijke lak en herkenbare natureltinten

De shutters worden behandeld met een UV-bestendige, waterdragende en milieuvriendelijke laksoort. Ze zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren met de mogelijkheid tot bijpassende houten blinds. Kleuren variëren van traditioneel wit, tot de herkenbare grijs en naturel tinten.

shutters op maat  Piet Boon kleuren

Verborgen scharnieren 

Om de Piet Boon by Zonnelux shutters te openen of te sluiten is deze voorzien van een scharnier. Om specifiek te zijn, Kubic scharnieren. Deze hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn verborgen in het paneel.

ClearView bediening

Om de lamellen te openen of sluiten worden de shutters standaard voorzien van ClearView bediening. Dit is een verborgen bediening aan de achterzijde van het paneel. Door het handmatig kantelen van een willekeurige lamel volgen de overige lamellen vanzelf.

Verborgen scharnieren  ClearView bediening

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige shutters ontworpen door Piet Boon en Zonnelux? Bezoek dan de speciale verkooppunten voor deze producten. Zij adviseren je, meten het product in, en komen het thuis monteren