Nieuwe designstore: Paragon

Yes, het moment is daar! Na maanden verbouwen is onze nieuwe designstore Paragon geopend.

Nieuwe designstore: Paragon

Yes, het moment is daar! Na maanden verbouwen is onze nieuwe designstore Paragon geopend. In dit nieuwe pand van Woonboulevard Wijchen vind je een aantel luxe woonmerken, en kun je veel inspiratie opdoen voor jouw huis. 

Paragon Lifestyle Interior

Bij Paragon vind je niet alleen een uitgebreid aanbod aan eigentijdse meubels van luxe merken, maar ook prachtige meubels van onze eigen merk Paragon Lifestyle Interior. Dit zijn eigentijdse meubels met een chique touch, waarmee je echt het gevoel van luxe in huis haalt. Ontdek de tafels, banken, spiegels, schilderijen en nog veel meer in onze nieuwe winkel aan de Nieuweweg 303 in Wijchen. 

Passe Partout

Bij het Belgische meubelmerk Passe Partout draait alles om genieten. Deze missie zie je terug in de stijvolle zitmeubelen. Bij ieder meubelstuk staat kwaliteit voorop, en wordt aan ieder klein detail gedacht. Het resultaat: prachtige en comfortabele meubels. Dus carpe diem, pluk de dag en geniet met Passe Partout. 

Richmond Interiors

Richmond Interiors is één van de luxe woonmerken die we aanbieden bij Paragon. Zij willen een luxe interieur bereikbaar maken voor iedereen en dit doen zij met eigentijdse luxe collecties waarmee jij je interieur compleet kunt inrichten. Richmond kleurt nooit helemaal binnen de lijntjes, daardoor ben je altijd verzekerd van unieke meubels. 

Alexander Jones 

Met de Alexander Jones collectie dompel je je helemaal onder in luxe. Denk hierbij aan sfeervolle kleuren, hoogwaardige materialen en moderne vormen. De collectie is zeer exclusief en daarom alleen in onze woonwinkel verkrijgbaar.