Woonboulevard Wijchen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe meubels, keukens, sanitair, gordijnen, verlichting of woningdecoratie, bij Woonboulevard Wijchen slaagt u gegarandeerd.

Woonboulevard Wijchen:

De maar liefst 28 woonwinkels die zich op deze overzichtelijk opgezette boulevard bevinden, bieden voor elke smaak en elk budget volop keuze.
Uniek aan deze eigentijdse woonboulevard, gelegen aan de rand van Wijchen, is dat de ruim 45.000 vierkante meter woonplezier is verdeeld over 4 locaties, met elk hun eigen opzet. “Deze locaties bieden onze klanten stuk voor stuk een eigen sfeer en prijsklasse, maar wel met een eenduidige uitstraling en dezelfde open structuur”, aldus André Peeters, verantwoordelijk voor locatie 4. “Op deze manier is het voor onze klanten meteen duidelijk welke van de 4 locaties het beste aansluit bij hun wensen en behoeftes.”De locaties

Op locatie 1 kunnen klanten voor trendy meubelen van een goede kwaliteit voor een zeer goede prijs terecht bij Oosterbaan Living, inmiddels een begrip in de regio en ver daarbuiten. Bij Oosterbaan Living vindt u maar liefst 6 woonstijlen onder één dak! Van modern tot romantisch wonen, relaxfauteuils tot een moderne kast; Oosterbaan Living heeft het. Naast een eigen collectie vindt u bij Oosterbaan Living ook de merken Profijt Meubel, Feelings, Henders & Hazel, Image line en Colors@home. Colors at home is de grootste specialist van de regio op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking, pvc vloeren en nog veel meer.

Locatie 2 is dé locatie voor mensen die op zoek zijn naar ‘bijzondere stukken’ en jonge woonmerken. Zen Lifestyle biedt haar klanten namelijk een bijzonder aanbod meubels, zoals oude kasten uit China, teak meubels, industriële kasten, Scandinavische producten, landelijke items, altijd volgens de laatste woontrends.

De echte prijsknallers vind je op locatie 3 bij Woonoutlet Wijchen. Van betaalbare banken tot complete boxsprings tegen scherpe prijzen. Maar ook meer dan 200 vloeren direct uit voorraad leverbaar bij Laminaat Maxx. En Brestolux specialist in vloeren en raamdecoratie, zoals rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters, plissé, duette gordijnen en duo rolgordijnen. Hierin levert Brestolux topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Mensen die op zoek zijn naar design, kwaliteit en de bekende meubelmerken zoals Leolux en Rolf Benz, doen er dan weer goed aan om een bezoek te brengen aan locatie 4. Met gevestigde namen als Eltink Interieur en Tilders meubelen & slapen weten mensen wat ze hier kunnen en mogen verwachten: goede merken (Musterring, Xooon, IN.HOUSE etc.) en design tegen een leuke prijs, zoals het merk Xooon! “Daarnaast bevindt zich op deze vierde en grootste locatie van Woonboulevard Wijchen nog een aantal echte specialisten, onder meer op het gebied van keukens, sanitair, stoffering en Oosterse en Perzische tapijten.”

Het beste advies
Door de indeling in vier verschillende locaties weten mensen die heel gericht naar iets op zoek zijn in één oogopslag waar ze moeten zijn. Maar voor diegenen die nog wat meer zoekende zijn, bieden wij een goede oplossing. De 4 locaties samen bieden namelijk een compleet aanbod met alle woonstijlen en prijsklasses. Onze adviseurs helpen klanten met hun zoektocht en voorzien ze men een gratis woonadvies.

Vast aanspreekpunt
Groot voordeel van de adviseurs is ook dat zij voor de klant als vast aanspreekpunt kunnen fungeren. “Je vindt hier op de boulevard weliswaar 28 winkels, maar onderling is heel veel te regelen. Zo kan bijvoorbeeld één leveringsafspraak met de klant worden gemaakt, ook al zijn er bij meerdere van onze winkels artikelen aangekocht. De klant weet daardoor precies wanneer hij alles kan verwachten en hoeft dus niet meerdere momenten vrij te plannen om thuis spullen in ontvangst te nemen. Bovendien wordt alles met garantie afgeleverd bij de klant door onze eigen bezorgdienst en behoren ook plaatsing en montage ter plekke tot de services die wij als woonboulevard bieden. Zo kan alles op basis van de vooraf gemaakte tekening worden geplaatst zonder dat de klant er omkijken naar heeft. In overleg is vrijwel alles mogelijk!”

Compleet aanbod
Alleen maar voordelen. Voor het meest complete aanbod op woongebied in de regio, met voor ieder wat wils, moet je dus bij Woonboulevard Wijchen zijn; van de starter op de woonmarkt tot degenen die toe zijn aan de vervanging van hun reeds bestaande interieur, aan iedereen is gedacht. “Dat is ook onze kracht: Woonboulevard Wijchen heeft alles en dat op één boulevard binnen het bereik van slechts een paar honderd meter! Geen zin om te lopen? Geen probleem! U kunt uw auto altijd gratis parkeren voor onze showrooms. Bovendien is Woonboulevard Wijchen ook prima per openbaar vervoer bereikbaar. Kom dus zelf eens een kijkje nemen en dompel u onder in de enorme hoeveelheid wooninspiratie die wij onze klanten bieden.” woonboulevardwijchen.nl Elke zondag geopend (kijk voor eventuele uitzonderingen hierop op de site www.woonboulevardwijchen.nl)