Banken

In de woonkamer komen families en vrienden samen. Juist daarom zijn zitmeubelen mogelijk de belangrijkste meubelen in de woonkamer

Eltink Interieur - Banken

Banken collectie

In de woonkamer komen families en vrienden samen. Juist daarom zijn zitmeubelen mogelijk de belangrijkste meubelen in de woonkamer. Heel belangrijk voor de uitstraling van het totaalinterieur. Naast uitstraling is ook conform erg belangrijk. Ongeacht de woonstijl is er genoeg keuze voor alle soorten woonstijlen. Ook de kussens laten een indruk achter.

Verschillende banken

De mogelijkheden bij Eltink Interieur zijn oneindig. Op deze pagina staat het gehele assortiment. Van hoekbanken tot slaapbanken. Heel eenvoudig is het complete aanbod te bekijken. Naast deze banken zijn er nog heel veel fauteuils beschikbaar. Op de website zijn de meubelen makkelijk te bestellen. Merken als Leolux, Bert Plantagie, Natuzzi, Pode, PAstoe, HAY, ROLF Benz of de mooie banken van Stressless worden aangeboden.

Woonstijlen

Bij elke woonstijl past een andere bank. Modern, Oriental, Romantisch of juist Vintage. Bij Eltink Interieur bent u op het juiste adres. Mocht u toch liever oog in oog staan met onze banken? Liever even zelf op de bank zitten in plaats van online bestellen? Dan nodigen wij u bij deze graag uit om een kopje koffie te komen drinken in onze prachtige winkel in Wijchen.

Meer weten?

Ons personeel helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Daarnaast mag u altijd vrijblijfend contact opnemen of een offerte aanvragen.