string(1) "p"

Koozo Design

Tijdloze en elegante zitmeubelen van Koozo bij Eltink Interieur.

Koozo Design

Koozo is topdesign tegen een betaalbare prijs. De zitmeubelen van het Belgische designmerk hebben verfijnde details en een tijdloze karakter. Meubels die prachtig staan in elk interieur. Daar staat Koozo voor.

Relax met Koozo
De producten van Koozo zijn niet alleen ware blikvangers voor de kamer, maar hebben ook een optimaal zitcomfort. Naast een uniek design wordt er namelijk ook veel aandacht besteedt aan de ergonomie van de banken e fauteuils. De eerste bank werd in 2013 geïntroduceerd. Sindsdien is het designmerk niet meer te stoppen. Het is hip, jong, eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Voor liefhebbers van de loft stijl, een Scandinavisch interieur of juist gaan voor een stoer interieur.

Favoriet Fay

Bank Fay is absoluut een favoriet. Een elegant en tijdloos ontwerp. Strakke lijnen en elegante poten. De hoekbank Fay is perfect voor het hele gezin. De Fay is ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, 3-zitsbank en als fauteuils Door de verschillende losse elementen kun je de bank zelf naar eigen wens samenstellen.

Koozo zitmeubelen bij Eltink Interieur

De collectie van Koozo bij Eltink Interieur bestaat uit betaalbare zitbanken en hoekbanken, zoals de Koozo David en Koozo Robin Junior. Kom naar onze showroom. Onze specialisten help u graag verder.

Eltink Interieur
Nieuweweg 303
6603BN Wijchen
info@eltink-interieur.nl
024 - 6491149