string(1) "p"

Nieuwe Woonwinkel in het centrum van Nij

Interieurliefhebbers opgelet! Want Nijmegen heeft er een nieuwe woonwinkel bij. In een deel van de oude V&D aan de Grote Markt vind je voortaan de hippe woonwinkel All About Living. All About Living is de meest uitgebreide woonwinkel van Nijmegen en dat midden in het centrum. Een meubel wil je zien en uitproberen en dat begrijpt All About Living. Voortaan kun je een dagje stad perfect combineren met wooninspiratie opdoen en de leukste woonitems of woonkado’s vinden.

Van leuke accessoires tot comfortabele banken

De winkel bestaat uit een bonte verzameling van nieuwe meubels, unieke woonaccessoires en musthaves. Of je nu gek bent op een industrieel interieur, Scandinavisch Design of wegdroomt van een landelijke of romantische woonstijl, bij All About Living vind je de leukste items voor iedere woonstijl. Weet je nog niet precies welke woonstijl het beste bij jou past. Geen probleem, het team van All About Living bestaat uit enthousiaste interieur liefhebbers die je graag helpen met een compleet interieuradvies.

Merken
All About Living biedt een mooie collectie aan van topmerken. Zo bestaat de collectie o.a. uit meubels van Zuiver, Dutchbone, BePureHome en BYBOO. Maar ook vind je hier straks de unieke design collectie van Jess Design en veel betaalbare items van Xooon en H&H. Voor ieder wat wils! Al onze merken zijn persoonlijk geselecteerd om zo tot een unieke verzameling te komen van prachtige meubels en woonaccessoires in verschillende prijsklassen.


Wijchen & Nijmegen
All About Living laat op 3000m2 een klein assortiment zien van de totaal 45.000m2 wooninspiratie die te zien is aan de rand van Wijchen op de Woonboulevard Wijchen van de Graafseweg 777 (Oosterbaan Living, Zen lifestyle en Meubel-Planet) en Nieuweweg 303 (Eltink interieur - Tilders).

Wij hopen dat iedereen veel plezier beleefd aan het shoppen in onze winkel.

Iedere dag geopend


All About Living is iedere dag geopend.

Maandag 10.00 – 17.30
Dinsdag 10.00 – 17.30
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.30
Zondag 12.00 – 17.00