string(1) "p"

Relaxen in stijl: Conform Fauteuils

Een relaxfauteuil ouderwets? Onzin! Het stoffige imago is met een Conform fauteuil dan ook direct verdwenen!

Relaxen in stijl: Conform Fauteuils

Veelal denken klanten dat een ‘relax’ fauteuil een beetje ouderwets is. Ik hoor dan ook klanten zeggen: “mijn Oma had zo’n stoffen, oubollige relaxfauteuil, dat wil ik niet! “. In de loop der jaren is er veel veranderd. Er is een grote keuze uit fauteuils in prachtige designs en trendy uitvoeringen! 

Het merk Conform staat bekend om hun Zweeds Design. Tijdloze vormgeving met gebruik van strakke lijnen. Een moderne en trendy uitstraling. Hierdoor is de fauteuil een eyecatcher in de woonkamer en een genot om in te zitten én te relaxen. Echt Scandinavisch vakmanschap wat je van een Zweeds merk mag verwachten.

Time Out

Het stoffige imago is met een Conform fauteuil dan ook direct verdwenen!
Bijvoorbeeld met het model Time Out. Moderne en tijdloze uitstraling, glooiende lijnen, fantastisch zitcomfort en een combinatie van leder en hout. Perfect voor de woonkamer of serre.

Draaifauteuil Joy
Een ander model wat zeer goed past in een studeer/werkkamer is de draaifauteuil Joy; Moderne en zakelijke uitstraling . Verkrijgbaar in diverse stoffen en leder.
“Een Conform fauteuil is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar heeft ook tijdloze schoonheid. Ook de mogelijkheden in functionaliteiten zijn eindeloos. Je kunt de fauteuil volledig afstemmen naar je eigen wensen. Zo heb je de keuze uit verschillende poten en zitschalen. Voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun en de keuze uit 2 verschillende zithoogtes. Ook de rugleuning is verstelbaar. Sta je op uit de fauteuil dan draait de fauteuil zich automatisch terug de normale stand. “

Maar…. welke… zoveel keuze ? Hoor ik je zeggen. Hier een hulpvragen lijst om je daarbij te helpen.  Wat zijn jou wensen?  Waaraan moet de fauteuil doen? Welke bekleding? Waar ga je de fauteuil neerzetten: woonkamer, studeer/werkkamer, serre? Wil je graag de fauteuil op één vaste plaats en positie hebben of moet deze kunnen draaien? Wil je graag een extra ondersteuning voor je hoofd, armen en benen?Speciale wensen in zithoogte en comfort ( het moet natuurlijk perfect aansluiten aan je lichaam). Wil je de fauteuil graag in stof of leder of misschien zelfs een combinatie?

Als je deze vragen voor jezelf beantwoord heb je een goed beeld en uiteraard helpen onze verkoopadviseurs je met het maken van de juiste keuze.