Vijf onmisbare eyecatchers voor in jouw nieuwe huis

Ben je net verhuisd, of ben je nog op zoek naar jouw ultieme droomhuis? Dan is het hoog tijd om na te gaan denken over jouw nieuwe interieur.

31 Augustus 2018

In dit blog lees je alles over dé vijf eyecatchers voor jouw nieuwe huis. Dit wil je niet missen!

1. Modern en strak: beton in jouw badkamer

Beton in tegenwoordig niet meer weg te denken uit een moderne woning inrichting. In een strakke badkamer hoort ook absoluut iets van beton thuis. Een betonnen vloer, een muur met betonlook of een betonnen wastafel. Een betonnen wastafel? Jazeker, er zijn prachtige betonnen wastafels! Perfect te combineren met houten accessoires en wat betreft kleur past echt álles.

2. De keuken als paradepaardje

Niet iedere nieuwe woning vraagt om een verbouwing, maar als je graag een nieuwe keuken wil denk dan eens na over de vele mogelijkheden. Zo kan een matzwarte keuken met een kookeiland een echte eyecatcher zijn. Ook kun je denken aan het gebruik van andere stoere materialen, zoals hout en beton. Naast de betonnen wastafel uit het vorige punt, zijn er natuurlijk ook supermooie betonnen keukenelementen te krijgen.

3. Donkergrijze muur in jouw droomhuis

Je verwacht het niet, maar het is echt waar. Donkergrijs is dé kleur voor op de muren van jouw nieuwe huis. Kijk wel eerst goed welke muur je wil verven. Zo’n donkergrijze tint kan nou eenmaal niet op iedere muur, hoe mooi de kleur ook is. Het liefst wil je niet alle muren een donkere kleur geven. Beter is het om een muur uit te kiezen die jouw eyecatcher gaat worden met deze hippe basiskleur. Weet je al zeker dat je een donkergrijze muur wil, maar wil het niet vlotten met jouw droomwoning? Een aankoopmakelaar geeft vaak net dat extra zetje, zodat jij binnenkort wél een donkergrijze muur in jouw nieuwe huis staat te verven!

4. Pimp je meubelen!

Een eyecatcher hoeft helemaal niet duur te zijn. En hoe leuk is het als je deze zelf kunt maken! Heb jij meubels staan waarvan je denkt dat een enkeltje kringloop de beste oplossing is? Kijk dan nog eens goed naar het meubelstuk, want na een flinke verfbeurt kan het er zomaar een hele andere look hebben. Meubels pimpen is helemaal hot! En het leuke is dat jij een unieke eyecatcher hebt, die je beslist niet op iedere straathoek tegen gaat komen.

5. Een vloerkleed maakt het verschil

Of jouw interieur nou retro, modern of klassiek is, een vloerkleed kan net die extra touch geven. Ze zijn in diverse vormen en maten te krijgen, zodat er voor iedereen wat wils is. De laatste trend is om vloerkleden met elkaar te combineren. Je kunt hierbij kiezen voor twee totaal verschillende kleden of kleden die met elkaar matchen. Leg ze iets over elkaar heen en je hebt een supergaaf resultaat.

Met deze ideeën is jouw woning binnen no time omgetoverd tot een waanzinnige plek. Wil jij dit ook, maar wil je eerst een andere woning kopen? Dan kan een aankoopmakelaar jou helpen bij de aankoop van jouw droomhuis. Libero Aankoop helpt jou van het eerste bod tot aan de notaris.