Foto: interieur-design-woonkamer-1

De puntjes op de i voor een hippe woonkamer

Er zijn zoveel manieren om je woonkamer leuk aan te kleden. Dit kan lastig zijn door diverse hoeken, ramen en meubels die je niet altijd wilt vervangen.

Ook weet je soms niet hoe je het beste je woonkamer kan afstylen. Geen zorgen! Wij zetten voor jou de leukste aanvullingen op een rij zodat je woonkamer er nét wat hipper uit gaan zien.

Speel met vormen

Kleed de woonkamer aan met een nieuwe hippe tafel. Tegenwoordig maken woonboulevards gebruik van verschillende stijlen en vormen in je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een ovale tafel met een visgraat motief. Of kies voor een unieke By Boo salontafel. Door verschillende vormen te gebruiken, zorg je voor een speels effect in je woonkamer. Het breekt de rechte muren en het oogt ruimtelijker in je huis.

Investeer in deuren

Een deur is het eerste wat je ziet wanneer je binnenkomt. Het investeren in een deur is wat duurder, maar heeft een groot effect op de uitstraling van je woonkamer. Vervang je oude witte standaard deuren voor een nieuwe zwarte stalen deur met glasplaten. Een stalen deur zorgt ervoor dat je woonkamer ruimtelijker oogt en draagt bij aan een chique uitstraling. Het brengt bovendien meer licht in de woonkamer. De aanschaf is wat duurder, maar je krijgt er veel moois voor terug.

Combineer accessoires

Accessoires zijn onmisbaar in elk huis. Het zorgt voor de aankleding en het brengt sfeer in huis. Om te zorgen dat accessories goed ingezet worden, kan je ervoor kiezen om deze te groeperen. Zet bijvoorbeeld een paar kaarsen of fotolijsten bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat accessoires niet te druk worden en het rustig oogt. Bovendien vallen de accessoires ook meer op wanneer je er een aantal bij elkaar neerzet.

Leg een vloerkleed neer

Een andere simpele manier om je woonkamer wat hipper te maken, is het gebruik van een vloerkleed. Vaak wordt het leggen van een vloerkleed vergeten, maar juist een vloerkleed zorgt voor warmte. Kies bijvoorbeeld voor een By Boo vloerkleed met een fluffy vacht of ga voor een stijlvol gevlochten kleed.

Om de puntjes op de i te zetten voor een hippe woonkamer kan je kiezen voor een nieuwe ronde salontafel, een stalen deur, je accessoires groeperen en een vloerkleed neerleggen. Zo zorg je ervoor dat jouw woonkamer die hippe uitstraling heeft en helemaal afgestyled is. Succes met het gebruiken van deze tips!

Reacties