5 Stylingtips voor jouw woonkamer!

5 stylingtips die jouw woonkamer echt afmaken. Lees hier onze tips!

5 Stylingtips voor jouw woonkamer!

Tip 1: Zorg voor comfortabele zitmeubels

Met de hele familie achterin de bank een avondje netflixen? Lekker liggen in de hoek van de bank en een boek lezen? Fauteuil erbij voor de visite, of ben je meestal gezellig met z'n tweeën? En zit je prima op een 2,5 zits bank? de woonkamer is toch de plaats waar gerelaxed moet en kan worden. De eerste tip is dan ook om voor comfortabele zitmeubels te kiezen.Tip 2: Kies leuke bijzettafeltjes

Hip en happening, ze zijn niet meer weg te denken uit de woonkamer. Ze zijn er dan ook in alle soorten en maten. Kies 3 verschillende hoogtes en of stijlen zo kun je eindeloos blijven combineren. Bijzettafeltjes kun je overal in de woonkamer plaatsen, bij de bank, als salontafel, naast een kast of maak een leuk leeshoekje in de woonkamer.

Tip 3: Zorg voor groen in huis

Heb je een lege hoek in de kamer? Nog een plekje vrij in je vitrinekast? Zoek een leuk plantje uit, dit zorgt voor kleur diversiteit en uitstraling. Met groen zit je altijd goed. Hoe meer planten, hoe beter. Maak je eigen Urban jungle door veel planten en natuurlijke materialen te gebruiken. Planten zijn niet alleen perfecte sfeermakers, maar zorgen ook voor meer zuurstof in huis en hebben een luchtzuiverende werking.

Tip 4: kies de juiste kleur

In de woonstijl die jij kiest hoort een kleur, kies deze zorgvuldig uit. let hierbij op het mixen en matchen. Zo krijg je een verrassend effect. Wil je de kamer hoger laten lijken? Schilder dan het plafond in een lichte kleur. Schilder je hem donker dan zal je kamer lager lijken. Heb je een langwerpige kamer? Schilder dan de twee kortste muren een paar tinten donkerder. Dan lijkt de ruimte meer vierkant lijken.

Tip 5: Lang leve de vitrinekast

De vitrinekast, hij wordt steeds populairder en hij is terug van nooit weggeweest. Hij is er in alle soorten, hoogtes, breedtes en kleuren. De vitrinekast kan dus niet meer missen in jouw woonruimte. Opbergen, tentoonstellen, sfeer en uitstraling, waar een vitrinekast wel niet goed voor is!

Kom gezellig kijken bij Zen-Lifestyle op Woonboulevard Wijchen!

Zen Lifestyle Openingstijden


Maandag 11.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00