De trendkleuren van 2023

Nieuw jaar, dus nieuwe trendkleuren. Wij zetten de trendkleuren van 2023 voor je op een rijtje!

Nu het nieuwe jaar is begonnen willen we natuurlijk allemaal weten wat de nieuwe trendkleuren in 2023 zullen zijn. We kunnen je alvast vertellen; het zijn lekker vrolijke kleuren. Wil jij weten in welke kleur je je meur moet verven, welke accessoires je in huis moet halen en welke kleur jouw nieuwe bank moet hebben? Lees dan vooral verder. 

Vining Ivy

De eerste kleur in dit rijtje is het beste te beschrijven als een blauwgroene tint, of groen, blauw, blauwgroen, iets in die richting. Het is een prachtige koele kleur dat ontstaat door een combinatie van krachtig blauw en verfijnd groen. Deze trendy kleur werkt kalmerend en creëert balans in huis. Combineer deze kleur met meubels in neutrale tinten, en jouw huis heeft weer een frisse look!

Viva Magenta

Deze kleur is door Patone verkozen als kleur van het jaar 2023. In deze uitgesproken kleur voert rood de boventoon, maar je ziet ook paarse en roze invloeden terugkomen. We snappen dat dit als een heftige kleur ervaren kan worden, maar koop eens een leuk accesoire, mooie fauteuil of knusse bank in Viva Magenta en je zult zien dat het een warme sfeer in huis brengt! En voor de echte durfal onder ons; op de meur staat deze kleur ook hartstikke mooi. 

Nordic Green

Terug naar de groene tint met Nordic Green, die karwei koos als interieur kleur van 2023. Deze kleur is wat minder fel dan voorgaande kleuren en brengt het rustgevende effect van de natuur met zich mee. Nordic Green is goed te combineren met allerlei kleuren en materialen, dus je kunt hiermee alle kanten op. Wil jij wat kleur in jouw natuurlijk/scandinavische interieur brengen? Dan is dit de kleur voor jou. 

Wild Wonder

Wild Wonder is de trendkleur voor het jaar 2023 gekozen door Flexa. Daarmee sluiten we dit rijtje af met een natuurlijke en ingetogen kleur. Met deze kleur breng je positiviteit en vrolijkheid in huis en staat prachtig in combinatie met houten meubels.