Jouw interieur gemakkelijk samengesteld

Een eet- of zithoek waarvan alle meubels perfect bij elkaar passen; dat wil toch iedereen?


Een eet- of zithoek waarvan alle meubels perfect bij elkaar passen; dat wil toch iedereen? Het kan moeilijk zijn om dit te bereiken, want niet iedereen weet waar ze moeten beginnen of hoe ze verschillende meubelstukken kunnen combineren. Als je zelf ook dit gevoel hebt is een woonprogramma misschien iets voor jou! Of je nou net een nieuwe woning hebt gekocht en deze moet gaan inrichten, of gewoon jouw interieur een nieuw leven in wil blazen, investeren in een meubelset is altijd een uitstekend idee. Ben je benieuwd geworden naar wat een woonprogramma inhoudt, lees dan vooral verder.

Wat is een woonprogramma?

Een woonprogramma, ook wel meubelset genoemd, is een serie van meubels, zoals een eettafel, salontafel en kast, die allemaal op elkaar afgestemd zijn. Er is een eenheid te zien in materiaal, sfeer en stijl mede doordat alle meubels door dezelfde ontwerper zijn gemaakt. Dit betekend absoluut niet dat het er saai uitziet, alle meubels hebben een unieke touch. Met gebruik van accessoires kun je er compleet jouw eigen draai aan geven. Ook zijn er veel verschillende stijlen van woonprogramma meubels te krijgen, denk aan: natuurlijke houten meubels, strakke zwarte meubels of moderne meubels met gouden afwerkingen. Voor ieder wat wils dus.

Bespaar tijd

Het uitzoeken van nieuwe meubels is een leuk, maar ook tijdrovend klusje. Eerst inspiratie opdoen op internet en in magazines, dan van winkel naar winkel rijden omdat je net niet kunt vinden wat je zoekt en wanneer je uiteindelijk alle meubels hebt aangeschaft ben je een hele tijd verder. Met het kopen van een meubel woonprogramma bespaar je al deze tijd en energie. Je hoeft niet van hot naar her te rijden, want de gehele meubelset kun je in één winkel kopen. Het enige wat je hoeft te doen is bepalen welke stijl helemaal jouw smaak is.

In onze showroom in Wijchen hebben wij veel verschillende woonprogramma’s; van landelijk tot industrieel en van modern tot tijdloos. Ben je enthousiast geworden over het idee dat jouw interieur feilloos bij elkaar kan passen? Kom dan vooral een keer langs bij Oosterbaan Living en bekijk de opties die we in onze winkel hebben!