Partner

Woonboulevard Wijchen

Woonboulevard Wijchen, meer dan 45.000m2 wooninspiratie

Mag het een beetje roze?

Roze in het interieur, je kunt er niet meer omheen! We zien roze overal terugkomen, stoelen, banken, tafels je kunt het zo gek niet bedenken of het is roze.

Mag het een beetje roze?

Mag het een beetje roze?
Roze in het interieur, je kunt er niet meer omheen! We zien roze overal terugkomen, op de muren, stoelen, banken, tafels je kunt het zo gek niet bedenken of het is roze. Heerlijk toch! Ook bij Woonboulevard Wijchen vind je steeds meer Roze items terug.

Stoelen
Ook de roze stoel kun je niet meer omheen. Kuip, gestoffeerd, barkruk of fauteuil ze zijn allemaal verkrijgbaar in het roze. Ook is het leuk roze eetkamerstoelen te combineren met andere kleuren. Bijvoorbeeld met grijs en turqoise. Bekijk hier de stoelen collectie 

Banken

Ga helemaal voor roze en kies voor een roze bank! Meteen een mooie blikvanger voor de woonkamer waar je niet omheen kunt. Een roze bank past perfect bij een Scandinavisch interieur, maar de zachte kleur geeft ook een leuk contrast bij een industrieel, stoere woonkamer. Plof neer op een royale roze hoekbank of kies voor een moderne roze Zuiver bank. Roze is perfect te combineren met andere zachte kleuren, of juist met donkere kleuren voor een extra knallend effect. Bekijk hier de banken collectie van Zen-Lifestyle Slaapkamer
Zacht of oud roze is een perfecte kleur voor in de slaapkamer. Deze neutrale tint combineert prachtig met allerlei andere kleuren zoals grijs, groen en andere pasteltinten. Ook geeft het je slaapkamer een warme uitstraling. Naast dit geeft het ook een vintage look. Schilder een muurtje in een mooie roze tint of ga voor beddengoed in de kleur roze.Kom gezellig kijken bij  Woonboulevard Wijchen!

Zen Lifestyle Openingstijden


Maandag 11.00 - 17.30
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 21.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Meer lezen over
'Mag het een beetje roze?'?

meer van deze professional

Zomers Interieur

We hebben de zomerkriebels alweer te pakken.

Eetkamerstoelen

Bij Zen Lifestyle vind je bijna 400 eetkamerstoelen. Ee...

5 Stylingtips voor jouw woonkamer!

5 stylingtips die jouw woonkamer echt afmaken. Lees hie...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.