Plissé gordijnen

Op zoek naar een plisse gordijn? Topjaloezieën.nl biedt plisse gordijnen in vele soorten en stijlen die bij uw interieur past.

Plissé gordijnen

Op zoek naar een plissé gordijn? U bestelt het eenvoudig online bij Topjaloezieën.nl. Wij hebben plissé gordijnen in vele soorten en stijlen, zodat u bij ons altijd een plooigordijn vindt dat past bij uw interieur. Zo hebben we plissé gordijnen in een groot scala aan kleuren, maar ook stoffen met prachtige weefsels en elegante patronen. Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende systemen: • Top-down met handgrepen • Top-down met koorden • ‘Rolgordijn’ systeem • Top-down voor dakraam


Kies de juiste plissé gordijnen voor serres of ramen

Plisse gordijnen zijn een uitstekende oplossing voor serres of ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Onze Semi-transparante en transparante stoffen hebben een zonwerend en sfeer verhogend karakter en zijn ideaal voor uw woonkamer of serre. Bent u op zoek naar een verduisterend plisse gordijn voor op de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende stoffen een uitkomst.

Plissé gordijnen op maat

Plissés zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien; een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Wij maken uw plisse gordijn dan ook graag op maat. Dit geldt niet alleen voor normale ramen, maar ook voor afwijkende raamvormen, zoals ronde, driehoekig of meerhoekige ramen. Stuur een mail naar info@topjaloezieen.nl voor meer informatie.

Wilt u graag eerst zien hoe een stof er in het echt uitziet? Klik dan hier voor gratis kleurstalen GRATIS KLEURSTALEN.