Profielfoto van Topjaloezieen.nl
Topjaloezieen.nl
Eenspan 8A, 3897 AL Zeewolde
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Zwarte raamdecoratie

Maak een statement met zwarte jaloezieën Met zwarte jaloezieën trek u veel aandacht naar de ramen. En dat geeft uw interieur iets stoers!

Zwarte jaloezieën

Zwarte gordijnen

Zwart in het interieur wordt steeds populairder. De kleur duikt dan ook steeds vaker op in keukens, meubilair en…gordijnen. Zwarte gordijnen vallen op en trekken de aandacht. Hierdoor geven ze uw interieur iets stoers en spannends. Uw ramen springen direct in het oog en zijn met zwarte gordijnen veel meer onderdeel van de inrichting van een kamer. Durft u het aan?

Raamdecoratie met een warme uitstraling

Zwart kan een harde kleur lijken, maar zwarte raamdecoratie kan juist ook zorgen voor een warme uitstraling. Een ruimte die door lichte muren en voldoende lichtinval erg licht is, wordt met donkere gordijnen dan ook direct een stuk knusser. De donkere kleur geeft warmte af aan de ruimte en dat zorg voor een prettige sfeer. Het contrast tussen donker en licht geeft uw slaapkamer, woonkamer of huiskamer een interessante look.

 Donkere en stoere zwarte raamdecoratie

 

Bij het uitzoeken van gordijnen of jaloezieën denkt u misschien niet direct aan zwarte raamdecoratie op maat. Toch zijn zwarte gordijnen of zwarte jaloezieën in veel interieurs echt een aanwinst. Combineer de raamdecoratie met een lichte contrasterende muur voor een spannend effect. Dit sterke contrast maken uw interieur donkerder en geven het een stoere touch.

 

Wilt u de kleuren eerst in het echt zien? Klik dan hier voor gratis kleurstalen GRATIS KLEURSTALEN of maak een gratis INMEETAFSPRAAK