Bamboe Jaloezieen

Bamboe jaloezieën zijn de nieuwste trend in horizontale jaloezieën. Bamboe jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling

Bamboe jaloezieën kopen bij Topjaloezieën

Bamboe jaloezieën zijn de nieuwste trend in horizontale jaloezieën. Bamboe jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme en luxe sfeer in uw huis.

 

Doordat onze bamboe rolgordijnen behandeld zijn met een speciale beits met matte afwerking, blijft de natuurlijke structuur van bamboe zichtbaar en zijn de jaloezieën extra duurzaam. Een ander voordeel van een bamboe rolgordijn ten opzichte van houten jaloezieën is dat de latten lichter en dunner zijn dan houten lamellen. Hierdoor is de pakkethoogte van bamboe rolgordijnen een stuk kleiner, wat ze erg geschikt maakt om op te hangen boven een deur of raam. En het lichte gewicht zorgt dat bamboe rolgordijnen zelfs bij bredere maten makkelijk te bedienen blijven.Doordat wij uit eigen fabriek leveren en geen fysieke winkels hebben, kunnen wij onze bamboe jaloezieën voor een extra scherpe prijs aanbieden. Wilt u toch eerst zien wat wij in huis hebben?


Dan kunt u hier een gratis kleurstalen aanvragen 

Bamboe jaloezieën op maat

Wilt u bamboe jaloezieën op maat laten maken? Dan kunnen wij maatwerk leveren. Wij zorgen dat de jaloezieën perfect passend wordt gemaakt voor uw woon-, bad- of slaapkamerraam. Ook kunt u kiezen voor lamellen met een breedte van25mm  of 50mm.

 

 

Voordelen, kwaliteit en afwerking van onze bamboe jaloezieën:

- Hoge kwaliteit en afwerking
- Trekt niet krom
- Verkleurt niet
- Behandeld met een speciale beits met matte afwerking
- Bestand tegen zonlicht en vocht
- Meegelakte zijkanten
- Persoonlijk advies door ervaren medewerkers
- Gratis kleurstalen
- 2 jaar garantie

Heeft u vragen over het inmeten of monteren van uw bamboe jaloezieën? Klik dan hier voor onze instructies.

Wilt u meer weten over onze bamboe jaloezieën? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u snel verder aan een sfeervol interieur!