INSIDE raamdecoratie - your window dress code

24 April 2017

Als wereldwijde couturier van raamdecoratie geeft INSIDE stijl aan je interieur en draagt zo bij tot een mooiere manier van leven.


Slechts weinigen kunnen beweren dat ze 100% Belgisch zijn, maar INSIDE kan het! Lokaal worden vouwgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen en zelfs een zelfklevende textiel voor raambekleding geproduceerd. Van het weven van de stoffen tot de confectie in eigen atelier en het maken van de profielen door mensen met een beperking, alles gebeurt in België.

Als internationale marktleider in vouwgordijnen introduceert INSIDE een gepatenteerd systeem dat toelaat extreem grote uitvoeringen af te leveren, voor raampartijen tot wel 10 meter breed.

De overgordijnen blinken dankzij een aantal innovaties uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die je nergens anders vindt. Met Japanse paneelgordijnen creëer je een strak, hedendaags interieur en kun je zo breed gaan als je wilt door meerdere panelen te combineren.

En dit alles met een ruim assortiment aan kleuren, stoffen en zelfs gepersonaliseerde prints en stoffen die kunnen verwerkt worden tot de mooiste raamdecoratie.

AANBEVOLEN

VOUWGORDIJNEN ook TDBU

Vouwgordijnen vaak te duur ? Kijk dan eens wat wij...

Gordijnen opmeten: hoe doe je dit?

Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie...

Inbetween en waveplooi

Zeer soepel vallende inbetween met een grafisch mo...

Tip om gordijnen uit te kiezen en kopen

Zorg voor sfeer met plisségordijnen, vitrage of o...

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke g...

Tips om je gordijnen te reinigen: afstoffen of wassen?

Gordijnen wil je zo lang mogelijk mooi houden. Kun...
Advertentie