Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Behang trends 2023 van TMC Wonen

Wij willen jou graag inspireren met een overzicht van de behangtrends van 2023.

De afgelopen jaren hebben we veel binnen gezeten. De geschilderde muren waren daardoor snel beu en was het tijd voor verandering. We begonnen eerst rustig met natuurlijke kleuren en texturen, dit liep al snel uit naar veel kleuren en verschillende soorten printen op het behang.

Wij zien de volgende vier behangtrends in 2023 terugkomen:

- Natuur op de muur

Haal de natuur naar binnen met riet, boomschors of jute. Deze trend is niet alleen uniek maar ook duurzaam. Door de afwerkingen en de kleuren is het in bijna iedere woonstijl toe te passen.

- Engels kasteel

Wij bewonderen het meubelvakmanschap van de Arts of Craft-beweging. Daar hoort uiteraard behang met luxueus bloemen en sierlijke takken met bladeren aan.

- Een mural

Met een mural creër je een groot schilderachtige muur. De print van een mural herhaalt zich niet en is hierdoor erg uniek. Door middel van een grote lijst kan je een mural leuk aankleden.

- Harmonisch

Rustige texturen en natuurlijke aard kleuren is een aanhoudende trend. Dit behang creert door de natuurlijke kleuren veel rust en is daarom zeer geschikt voor in de slaapkamer.

Arte is op het gebied van behang een echte trendsetter. Voor iedere woonstijl is een passend behang van Arte uit te kiezen. Een sectie van het behang wordt met de hand gemaakt. Het behang is ook aaibaar, omdat er word gewerkt met verschillende stofsoorten.

Ben je enthousiast geworden over de behangtrends en wil je hier meer over weten? Lees dan de volledige blog over de behangtrends van 2023 op onze website.