string(1) "p"

TV kijken met Vogels beugels

Ze worden steeds vaker gebruikt: de tv beugels. Met een tv beugel hangt je tv op de ideale hoogte en kun je het scherm naar iedere gewenste hoek draaien.

Ultiem kijkplezier met Vogels beugels

Door de huidige platte beelschermen zie je ook steeds vaker de tv beugels. Door een tv beugel hangt je tv op de ideale hoogte en draai je het scherm heel eenvoudig naar iedere gewenste hoek. Zo kun je genieten van het ultieme kijkplezier. Het bekendste en beste merk muurbeugels is Vogel’s. De Vogels beugels zijn van hoogstaande kwaliteit. Er is keuze uit veel verschillende modellen zodat er altijd een geschikte beugel te vinden is die aansluit op het model tv dat je hebt. De sleutelwoorden die bij Vogels passen zijn: betrouwbaarheid, flexibiliteit, design en functionaliteit.

De modellen Vogel’s beugels

Er zijn zowel draaibare, kantelbare en platte Vogels beugels te koop. Het design van deze muurbeugels is compact en strak. Het grootste voordeel van de Vogel’s beugels is, is dat je de tv nu op een soepele manier kunt draaien of kantelen in elke gewenste hoek. Met een platte tv beugel hangt je tv, plat aan de muur. Als je een vaste kijkhoek hebt, dan is dit een ideale beugel voor jou. Maar wil je uit meerdere hoeken in de kamer tv kunnen kijken dan zijn de kantelbare en draaibare Vogel's beugels iets voor jou.

Meet de maten

Voordat je een muurbeugel gaat bestellen, is het verstandig om te kijken wat de VESA maat is van je tv. Dit is het gatenpatroon achterop je tv waaraan je de beugel kunt bevestigen. Je kunt deze maat gemakkelijk berekenen door de lengte en breedte van je tv op te meten. Door dit goed te doen weet je altijd zeker dat je de juiste beugel in huis haalt.

Voor iedere kamer

Een tv beugel is handig in iedere kamer dus ook op de slaapkamer bieden de Vogel’s beugels uitkomst. Ze zijn ook gemakkelijk te monteren in een hoek. Zo kun je de beugel wat hoger aan de muur bevestigen zodat je een goede kijkhoek hebt vanuit je bed. Een kantelbeugel van Vogel’s kan ook handig zijn in de slaapkamer. Je kunt je tv op deze manier kantelen naar de plek waar je ligt.

Vogel's beugels voor meer kijkplezier

Voor bijna elke situatie en afmeting tv zijn er Vogels beugels te koop. De installatie van een Vogels beugel is eenvoudig en neemt niet al te veel tijd in beslag. Door de instructie op de juiste wijze te volgen, heb je in een handomdraai je tv aan de muur. De Vogels beugels zorgen voor meer kijkplezier, zodat je op een optimale manier van je favoriete series en films kunt genieten. De Vogel’s beugels zijn van duurzame kwaliteit zodat ze bijzonder lang mee zullen gaan.