Waarom een muurbeugel tv?

Ben je inmiddels ook al een tijd een trotse bezitter van zo'n ultradunne televisie? Zon led-tv of plasma-tv verdient een goede plek in de kamer.

Voordelen van een muurbeugel tv

Wat is het toch mooi dat de techniek niet stil staat. Maar nu staat je nieuwe tv op een tv-meubel dat speciaal gemaakt is voor die ouderwetse brede beeldbuis-tv's. Wordt het niet tijd om ook dat meubelstuk weg te doen en te kiezen voor een moderne oplossing, speciaal gemaakt voor de tv's van nu? Je interesse is vast gewekt om een muurbeugel tv aan te schaffen. Voordat je jouw aankoop doet, is het verstandig om even te kijken welke muurbeugels bij je tv passen. Er is namelijk veel keuze, allemaal met eigen mogelijkheden.

Zorg voor een passende muurbeugel tv

Als je goed kijkt, zie je aan de achterkant van je tv een aantal schroefgaten zitten. Deze schroefgaten kunnen per merk en per type tv variëren. Het gaat om de afstand tussen de gaten, zowel horizontaal als verticaal. Deze afstanden staan bekend als VESA-maten. Voor je tv heb je een muurbeugel nodig die compatibel is met de maten van jouw tv. Als je in de productomschrijvingen van tv-beugels kijkt, zie je voor welke VESA-maten ze geschikt zijn.

Wat verwacht je van je muurbeugel tv?

Zit je het liefst op één bepaalde plek tv te kijken? Is je zithoek redelijk compact en heeft iedereen optimaal zicht op je tv? Dan is een vaste muurbeugel tv een heel geschikte oplossing. Je bevestigt je beugel aan de muur en hangt je tv eraan op. Je tv hangt stevig, stabiel en vooral onbeweeglijk. Maar misschien heb je weleens last van invallend licht van buiten dat reflecteert op je beeldscherm. Of je hebt een uitgebreide zithoek en je wilt je beeld verschillende kanten op kunnen draaien. Dan is het beter om een draaibare of kantelbare muurbeugel tv aan te schaffen. Wil je vanuit bed tv kunnen kijken, dan is een kantelbare muurbeugel tv zeker aan te raden. Je richt je beeld zodanig, dat jij en je partner op de meest comfortabele manier kunnen kijken, zonder je nek onnodig in te spannen. Zijn er nog andere mogelijkheden? Je kunt ook kiezen voor een verrijdbare tv-standaard of een muurbeugel tv kiezen met een extra bevestiging voor je BluRay-speler of gamecomputer. Wat je ook wilt, bij lcdwandbeugels.nl vind je een uitgebreid en vriendelijk geprijsd assortiment.