Extra lange tv beugel

Een lange tv beugel biedt flexibiliteit om relaxed je favoriete film te kunnen kijken. Nu met Black Friday korting bij LCDwandbeugels!

De voordelen van een lange tv beugel

En naast flexibiliteit bij de beugel ook comfort en vele uren kijkplezier. Wat moet je weten bij het kiezen van de juiste lange tv beugel? Een lange tv beugel heeft vele voordelen. Allereerst is dit een ruimtebesparende oplossing voor slaapkamers, kleine woonkamers of de keuken. De lange tv beugel is bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten, van 61 cm tot een extra lange variant van ruim 1 meter. Zo is er dus voor elk wat wils.

-> Black Friday korting: 10% korting op de extra lange muurbeugels en tv standaards van XTRARM

De lange tv beugel: de mogelijkheden
Naast verschillende formaten lange tv beugels kun je ook kiezen uit vele soorten en mogelijkheden. Zo hebben lange tv beugels een extra lange arm met meerdere draaipunten. Zo kun je de tv in iedere gewenste positie brengen. Handig als je televisie in een nis komt, maar ook als je de tv haaks aan de muur wilt bevestigen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een draaibare en/of kantelbare lange tv beugel. Handig als je je televisie hoog aan de wand wilt hangen! Door de lange tv beugel naar voren te kantelen ontstaat een prettige kijkhoek. Wist je dat er zelfs een roteerbare lange tv beugel is, waarmee je je beeldscherm in elke gewenste positie kunt draaien?

Aandachtspunten
Waar moet je op letten bij het kopen van een lange tv beugel?
• De afmetingen van de televisie. Deze worden diagonaal gemeten en weergegeven in inches.
• Het gewicht van je televisie. Hoe zwaarder de tv, hoe steviger de lange tv beugel moet zijn om dit gewicht te kunnen dragen.
• De afmetingen tot de muurbeugel. Vaak is het mooi om de tv zo dicht mogelijk tegen de muur te hangen. Houd echter ook rekening met eventuele kabels die je van achteren moet kunnen insteken.
• Draaihoek en kantelvermogen. Houd er rekening mee dat een kantelbare tv beugel tot 180 graden gedraaid moet kunnen worden. Voor een kantelbare beugel geldt een kantelvermogen van circa 15-20%.

Bestel jouw lange tv beugel online
Profiteer jij ook graag van de vele voordelen van de extra lange tv beugel? Kijk dan snel in onze collectie. LCDWandbeugels.nl biedt lange tv beugels tot wel 101 cm tegen de laagste prijzen. Bestel je voor 17.00 uur, dan wordt deze vandaag nog verzonden!