Voordelen tv vloerstandaard

Een tv vloerstandaard is een handige en elegante oplossing om je tv in je interieur op te nemen. Een tv vloerstandaard kun je online bestellen.

Voordelen van een tv vloerstandaard

Waar en op welke manier kun je het beste je tv plaatsen? Tv's worden niet alleen thuis gebruikt als medium om te ontspannen. Ook in het onderwijs, tijdens bedrijfspresentaties en in ziekenhuizen maken we graag gebruik van audiovisuele middelen. Vroeger stond de oude beeldbuis-tv in elk woonhuis op een tv-meubel of werd het ingebouwd in een kast. Toen de tv door nieuwe technologieën groter en vooral platter werd, zagen we nieuwe vormen van etaleren en bevestigen opkomen. Je kunt je tv bijvoorbeeld aan de muur monteren met een wandbeugel. Wat ook kan, is gebruik maken van een tv vloerstandaard. Een leverancier als Tvvloerstandaardshop geeft je daarbij een aantal interessante mogelijkheden.

Het assortiment

Tvvloerstandaardsshop.nl is een online leverancier van vloerstandaards en tafelstandaards voor je tv. Bij Tvvloerstandaardshop.nl heb je de keuze uit smaakvolle tv vloerstandaards voor thuisgebruik, tv vloerstandaards voor een zakelijke en professionele omgeving, verrijdbare vloerstandaards en elektrisch verstelbare vloerstandaards. Ze leveren een aantal gerenommeerde merken uit voorraad, zoals L&C Design, Just Racks, Vogel's Professional en DQ Wall-Support. Welke afmetingen je tv ook heeft, in het assortiment vind je altijd wel een tv vloerstandaard die perfect geschikt is voor jouw tv.

Hoe kies ik de juiste tv vloerstandaard uit?

Als je jouw tv op een tv vloerstandaard wilt monteren, moet hij natuurlijk wel goed passen. Achteraan je tv zie je een aantal schroefgaten. Deze gaten kunnen per tv en per merk verschillen en worden VESA-gaten genoemd. Het gaat om de afstand tussen de schroefgaten, zowel in verticale als horizontale richting. Je tv vloerstandaard moet geschikt zijn voor de VESA-maten van je tv. Alleen dan is een veilige en stabiele montage mogelijk. Kies je voor een vaste tv vloerstandaard voor je woonkamer en heb je ook een Blu-Ray speler, kijk dan eens naar vloerstandaards met een extra plateau. Je kunt ook kiezen voor een design vloerstandaard waarbij je tv gekanteld of gedraaid kan worden. Dit geeft je de mogelijkheid om de kijkrichting op maat te bepalen. Voor professionele toepassingen is een verrijdbare tv vloerstandaard dé oplossing. Ook een elektrisch verstelbare vloerstandaard is zeer geschikt binnen het onderwijs of voor bedrijfspresentaties. Als je dan kiest voor een standaard met schokabsorberende wieltjes, heb je ook geen last van eventuele oneffenheden zoals drempels.