string(1) "p"

Kies een geschikte tv steun

Welk televisietoestel je ook hebt, er is voor ieder toestel wel een tv steun die geschikt is voor om de tv stevig op te hangen.

Type tv steunen

Er zijn wandbeugels voor aan de muur en het plafond, maar ook beugels die draaibaar en kantelbaar zijn, vaste beugels en zelfs standaards om je flatscreentelevisie aan te bevestigen. Welke tv steun je kiest, is afhankelijk van een aantal factoren.

Hoe wil je tv kijken?

Voor alle situaties is er een passende oplossing. Wil je je televisietoestel aan het plafond in de slaapkamer hangen? Kies dan een plafondsteun. Er zijn zelfs plafondbeugels voor rechte en schuine plafonds en ook plafondbeugels die je kunt inklappen, zodat je televisietoestel nooit in de weg hangt. Als je je televisie op een vaste plek aan de wand wilt ophangen, dan kun je kiezen voor een platte tv steun. Desgewenst kun je deze kantelen, zodat je ook een perfecte kijkhoek hebt als je toestel wat hoger hangt. Als je vanuit alle hoeken van de kamer een optimale kijkervaring wilt, kies dan voor een tv steun die draaibaar is. Daarmee kun je je toestel in elke gewenste stand zetten zodat je niets mis van je favoriete programma’s. Deze tv beugels zijn ook verkrijgbaar met een extra lange arm die je kunt uittrekken tot wel één meter!

Let op de juiste VESA-maat

Als je een groot televisietoestel hebt, heb je vanzelfsprekend ook een grotere tv steun nodig. De VESA-maat bepaalt de grootte van je tv steun. De VESA-maat geeft de afstand van de bevestigingspunten op je toestel aan. Bij kleinere toestellen is die maat anders dan bij grotere. Meestal staat de maat wel in de handleiding van je toestel, maar je kunt hem ook zelf opmeten. Er is een aantal VESA standaard afmetingen, aan de hand waarvan je de juiste tv beugel kunt bepalen.

Voor elke tv de juiste tv steun

Bij lcdwandsteunen.nl zijn er universele tv beugels die geschikt zijn voor alle merken televisies. Als je niet zeker bent of een tv steun geschikt is voor jouw merk televisie, dan kun je selecteren op jouw merk. Zo weet je zeker dat je een beugel kiest die voor jouw merk televisietoestel geschikt is. In het scherm aan de linkerkant kun je kiezen uit alle opties, zoals de VESA-maat, draaibare of kantelbare tv beugels en de verschillende merken. Bepaal jouw VESA-maat en kies de tv steun die geschikt is voor jouw situatie!