Een handige tv vloerstandaard

Voor het efficiënt neerzetten van je tv of beeldscherm is een tv vloerstandaard de oplossing.

Handig en flexibel

Het grote voordeel is dat je de tv standaard overal neer kunt zetten. Nooit meer onnodig gaten in de muur boren om je tv op te hangen. En het mooie ontwerp van de standaard past natuurlijk naadloos in een modern en tijdloos interieur. De tv standaards zijn in veel varianten en met diverse opties verkrijgbaar. Van verrijdbaar tot vast, wel of niet in hoogte verstelbaar en met een extra plateau voor bijvoorbeeld een dvd-speler. Een tv vloerstandaard is handig voor zowel thuis als op kantoor.

Voor op kantoor

Voor op kantoor is een tv vloerstandaard zeer flexibel. Je kunt kiezen voor een vaste of mobiele standaard maar ook of je hem nodig hebt voor een klein scherm of juist voor meerdere schermen tegelijk. Een mobiele tv vloerstandaard is makkelijk mee te nemen naar andere plekken zoals bijvoorbeeld naar een beurs. Zo kun je heel simpel je presentatie visueel ondersteunen.

En voor thuis

En dus ook thuis is een tv vloerstandaard een goede aanwinst. In tegenstelling tot andere opstellingen en tv meubels, neemt een tv vloerstandaard weinig ruimte van je kamer in beslag. Door het strakke design past de standaard perfect bij je flatscreen televisie. En als je wilt genieten van een mooi geluid dan is er zelfs een model met soundbarsupport.

Veel keuze

Als je besluit een tv vloerstandaard aan te schaffen, kun je kiezen uit bekende merken als Vogel’s, DQ Wall-Support, OMB, L&C Design etc. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en uitermate stabiel.

Altijd op voorraad en snel bezorgd

Lcdwandbeugels.nl. is de specialist op het gebied van tv wandbeugels, tv standaards en tv ophangbeugels. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Als je voor 17.00 uur bestelt, dan wordt de tv vloerstandaard de volgende dag bij je thuis of op kantoor bezorgd.