Sonos Move in Lunar White

Sonos introduceert Move, de duurzame, draagbare smart speaker met batterij, in Lunar White.

24 Juli 2020

Move’s Lunar White-kleur, een neutrale tint die buiten rustiger oogt, is zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans te creëren tussen elegantie en duurzaamheid. De twintig zichtbare onderdelen van verschillende materialen geven kleur op een andere wijze weer, waardoor het deskundige chemie en engineering vergde om een strakke, monolithische buitenkant te creëren die eruit ziet alsof Move in verf ondergedompeld is.

Het ultralichtgrijze design gaat op natuurlijke wijze op in zowel binnen- als buitenomgevingen. De half-Nederlandse Kitty Suidman - Design Director of Color, Material & Finish bij Sonos - is verantwoordelijk voor deze nieuwe kleur en de kleuren materialen en afwerking voor alle Sonos-producten. “Onze benadering van kleur begint met onze benadering van design. Bij design gaat het om het vinden van oplossingen voor een bepaald probleem. Neem Move: Omdat het ons eerste draagbare product was, moesten we een kleur vinden die ervoor zorgt dat Move in verschillende omgevingen past, niet alleen binnenshuis. In het algemeen is het belangrijk dat we op een kleur uitkomen die tijdloos en veelzijdig is. Eentje die lang meegaat en mooi blijft."

Lunar White of Shadow Black, Move biedt altijd een verrassend diepe bass en een breed geluidsveld. Waar je ook bent, waar je maar naar luistert; binnen, buiten en onderweg. Living, patio of het park. Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op bluetooth als je op pad gaat.

- Move heeft nu een batterij die een uur langer meegaat, tot wel 11 uur afspeeltijd. Dankzij een doorgevoerde software-update, biedt Move tot 11 uur afspeeltijd. Wanneer het weer tijd is om naar binnen te gaan, plaats je Move op de meegeleverde oplader en speelt de muziek door.
- Move is volledig draadloos. Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op bluetooth als je op pad gaat.
- Move is duurzaam, water- en schokbestendig. Met een IP56-rating is Move bestand tegen uv-straling, (zout) spatwater, zand, zweet, stof, extreme warmte (en kou).
- Move gaat op natuurlijke wijze op in zowel binnen- als buitenomgevingen. De ultralichtgrijze buitenkant zorgt voor geweldig geluid zonder afleiding.

Beschikbaar op sonos.com voor €399. 

Reacties