Foto: Pioneer-tv-kijken-oudere-mensen

Pioneer: televisie kijken aangenamer

Draadloze luidspreker, spraakontvanger en hoofdtelefoons Pioneer maakt televisie kijken aangenamer voor oudere mensen.

Draadloze luidspreker, spraakontvanger en hoofdtelefoons Pioneer maakt televisie kijken aangenamer voor oudere mensen.

Voortaan heeft Pioneer een draadloze luidspreker, een spraakontvanger en hoofdtelefoons in zijn gamma die televisiekijken aangenamer maken. Deze apparaten zijn bedoeld voor oudere mensen die hun tv zelfs bij een hoog volume niet goed horen. Dankzij deze nieuwe producten uit het tv-gamma genieten deze mensen voortaan van hun favoriete programma's zonder hun huisgenoten te storen.

De draadloze luidspreker VMS-550 pikt het geluid van een tv draadloos op en kan eenvoudig binnen uw gehoorveld worden geplaatst. Zo kunt u in alle comfort televisiekijken zonder dat u het toestel zelf luider moet zetten.

De spraakontvanger VMR-M770 vangt spraakcommunicatie of tv-geluid in de nabijheid op met een stereomicrofoon die in de oortelefoon is ingebouwd. Hij versterkt het frequentiebereik van de menselijke stem en maakt zo dialogen in tv-series, de stemmen van tv-presentatoren en nog veel meer duidelijker verstaanbaar.

De hoofdtelefoons in het tv-gamma hebben een lang snoer, wat u een grote luisterzone en veel bewegingsvrijheid geeft. Alle hoofdtelefoons leveren een uiterst helder, natuurlijk en dynamisch geluid. Bovendien zijn ze elegant, licht en erg comfortabel. Met een handig bedieningskastje regelt u het volume en schakelt u tussen talen bij meertalige uitzendingen. Het Pioneer-gamma bestaat uit modellen met een hoofdband en modellen voor in het oor. Iedereen vindt er dus vast zijn gading in.

Hoofdkenmerken van de draadloze luidspreker VMS-550
Draadloze verzending van tv-geluid – Een zender die op de televisie is aangesloten, verzendt het geluid draadloos over een afstand van maximaal 30 m naar deze compacte luidspreker. U hoort het geluid van op korte afstand via deze handige luidspreker, zodat u het volume van de tv zelf niet hoeft te verhogen.

‘VOICE BOOST’-functie – De 'VOICE BOOST'-functie versterkt het frequentiebereik van de menselijke stem. Voortaan moet u maar één knop indrukken om de dialogen van tv-series, de stemmen van nieuwslezers en nog veel meer duidelijk te horen.
Hoogwaardig geluid –Twee grote luidsprekerunits van 50 mm leveren een helder, dynamisch geluid.
Gemakkelijk op te laden – U laadt de luidspreker eenvoudigweg op door hem op de zender te plaatsen.
Verwisselbare frequenties – Dankzij de keuze uit twee frequentietypes voorkomt u interferentie met andere toestellen.
Doordacht ontwerp – Deze luidspreker met een universeel ontwerp heeft voor elke functie een andere knop met een eigen vorm. Bovendien houdt de behuizing de magnetische straling van een tv-scherm tegen.

Hoofdkenmerken van de spraakontvanger VMR-M770
Vangt spraakcommunicatie in de nabijheid op en maakt ze duidelijk hoorbaar – De spraakontvanger vangt geluiden in de nabijheid op en versterkt het frequentiebereik van de menselijke stem, zodat dialogen duidelijk hoorbaar zijn. Ideaal om televisie te kijken en voor gesprekken één-op-één of in een kleine groep.
Ingebouwde oortelefoon en microfoon – De spraakontvanger is uitgerust met een oortelefoon met ingebouwde microfoon, die het natuurlijke stereogeluid zo dicht mogelijk bij uw oren brengt. Dit ontwerp voorkomt ook ruis als gevolg van contact tussen kleding en de microfoon.
Gebruiksvriendelijk – De intuïtieve VMR-M770 is gemakkelijk te gebruiken en heeft onder meer een grote aan/uit-schakelaar, een stroomdisplay met leds en een grote volumeknop.

Gemeenschappelijke kenmerken van de vier hoofdtelefoons
Lang snoer – Alle hoofdtelefoons in het tv-gamma hebben een lang snoer, wat u een grote luisterzone en veel bewegingsvrijheid geeft. Ideaal dus om tv te kijken. Met een handig bedieningskastje regelt u het volume en schakelt u tussen talen bij meertalige uitzendingen. U kunt op elk moment van luid en duidelijk geluid genieten, zelfs 's avonds laat.

Hoofdkenmerken van de SE-M631TV 
Grote luidsprekerunits van 40 mm – Dit volledig gesloten model met hoofdband heeft grote luidsprekerunits van 40 mm. Ideaal voor een hoogwaardig geluid met de nadruk op de lage en middenfrequenties. Hierdoor geraakt u minder snel vermoeid als u lang televisiekijkt.
Grote oorschelpen – De grote oorschelpen garanderen een uitstekende geluidsisolatie en een luid en helder geluid.
Hoog draagcomfort – Met een gewicht van amper 155 g (bijzonder licht voor een volledig gesloten hoofdtelefoon met hoofdband) en zachte oorkussens staat deze hoofdtelefoon garant voor urenlang comfortabel luisterplezier.

Hoofdkenmerk van de SE-A611TV en de SE-A611
Hoog draagcomfort – Deze lichte (78 g) open hoofdtelefoon met hoofdband is geschikt voor langdurig gebruik. Hij levert een ruimtelijk geluid en heeft grote oorschelpen die de stabiliteit en het comfort verhogen.

Hoofdkenmerken van de SE-CL621TV
Luidsprekerunits van 8 mm met magneten van zeldzame aardmetalen – Deze volledig gesloten hoofdtelefoon voor in het oor met luidsprekerunits van 8 mm garandeert een hoogwaardig geluid en beperkte geluidslekkage.

De accessoires: extra oordopjes in 4 maten (XS, S, M, L) en een klem om het snoer aan kleding te bevestigen.

Beschikbaarheid
De nieuwe apparaten in het tv-gamma zijn verkrijgbaar vanaf juni 2013.

Meer informatie: www.pioneer.nl

Publicatiedatum: 12 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties