Foto: press_2013//draadloos-luidsprekersysteem-panasonic.jpg

Draadloos luidsprekersysteem Panasonic

Het nieuwe draadloze luidsprekersysteem van Panasonic biedt tot 20 uur weergavetijd.

Het nieuwe draadloze luidsprekersysteem van Panasonic, SC-NA30 en SC-NA10, bieden tot 20 uur weergavetijd.

Panasonic introduceert twee draadloze luidsprekersystemen uit het nieuwe NA assortiment, de SC-NA30 en de SC-NA10. Op dit moment zijn er geen apparaten beschikbaar met een langere weergavetijd dan deze compacte luidsprekers. Daarnaast bieden ze smartnetworking, een elegant design en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De SC-NA30 en SC-NA10 vormen de perfecte aanvulling op elke levensstijl als het gaat om uitstekende draagbare audio. 

 

SC-NA30

De SC-NA30 met zijn eigentijdse design, dat gebaseerd is op de klassieke hifi-stijl, zorgt overal voor een rijk en hoge kwaliteit geluid of het nu in huis is, op het terras, op het balkon of in het park. Ook de SC-NA10 is perfect voor gebruik binnen en buiten en biedt een uitstekende audio-ervaring in de tuin, tijdens een picknick of onderweg. 

 

SC-NA10

'De nieuwe NA serie is ideaal als men thuis of onderweg van muziek wil genieten,' aldus Michael Friedrich, Senior Manager, Home AV Product Marketing, Panasonic Marketing Europe. "Panasonic weet dat de luistergewoonten verschillen van persoon tot persoon. De NA serie van Panasonic biedt hoge kwaliteit audio en intelligente netwerkmogelijkheden in combinatie met een prachtig design en sluit aan bij de audiovoorkeuren en levensstijlen van onze klanten. Onze SC-NA30 met zijn ongelooflijke audiokwaliteit is echt ideaal voor gebruik in en rond het huis. De compactere SC-NA10 met zijn unieke beschermcase is optimaal draagbaar.'

 

Tot 20 uur weergavetijd en eenvoudige connectiviteit 

Met tot 20 uur aan weergavetijd beschikt zowel de SC-NA30 als de SC-NA10 over de langste weergavetijd die op dit moment beschikbaar is. Daarnaast bieden ze uitstekende connectiviteitsopties en zijn ze gebruiksvriendelijk. 

 

De SC-NA30 en SC-NA10 zijn compatibel met de Panasonic Music Streaming app en kunnen worden aangesloten op een smartphone of tablet. Op die manier heeft de gebruiker met één druk op de knop toegang tot al zijn favoriete muziek. 

 

De NA-serie is ook voorzien van een aantal handige connectiviteits- en netwerkfuncties en zijn geschikt voor gebruik met Bluetooth en NFC. Bovendien is de Bluetooth functie voorzien van de aptX audio coding technologie die een indrukwekkend dynamisch bereik biedt, waardoor de audiokwaliteit niet te onderscheiden is van bedrade aansluitingen.

 

Naast de mogelijkheid om audio te streamen vanaf een draagbaar apparaat, kan de NA serie ook worden gebruikt als speakerphone dankzij een geïntegreerde microfoon. Bovendien zijn de draagbare luidsprekers voorzien van longlife oplaadbare batterijen. Dit maakt het mogelijk om een smartphone op te laden via een USB-kabel, zelfs terwijl er muziek wordt afgespeeld. 

 

Perfecte draadloze geluidskwaliteit

Het grote belang dat Panasonic hecht aan totale audiotechnologie heeft ertoe geleid dat de nieuwe NA serie een ongeëvenaarde geluidskwaliteit biedt in draagbare vorm. Van de draadloze verbinding tussen apparaten tot de digitale verwerking en luidsprekertechnologie vertegenwoordigt elk element van de SC-NA30 en de SC-NA10 het optimum in draadloze audioprestaties. 

 

Ondanks zijn compacte design zijn de audioprestaties van de SC-NA30 ongelooflijk krachtig. Twee 2-inch luidsprekers aan de voorkant en een geïntegreerde subwoofer produceren een natuurlijk, expansief geluid en diepe, robuuste bastonen. Daarnaast beschermt een dubbele passieve radiator de bas tegen ongewenste trillingen wat de geluidskwaliteit verder ten goede komt. 

De SC-NA10 is voorzien van twee 1,6-inch luidsprekers aan de voorkant voor heldere, duidelijke zangpartijen. De enkele passieve radiator zorgt voor geweldige bastonen zonder vervorming. 

 

Net als de SC-NA30 beschikt de SC-NA10 ook over componenten die de luidsprekerconus efficiënter aansturen, waardoor een krachtig geluid wordt geproduceerd dat normaal alleen te vinden is bij veel grotere luidsprekersystemen. 

 

Zowel de SC-NA30 als de SC-NA10 is voorzien van de XBS Master-geluidsverwerkingstechnologieën van Panasonic. Deze technologieën zorgen voor nog meer kracht, helderheid en precisie door lage frequenties te versterken, ongewenste geluiden te elimineren en vervorming te minimaliseren. 

 

Hedendaags design gebaseerd op klassieke hifi-stijl

Het design van de SC-NA30 en de SC-NA10 is prachtig. De SC-NA30 heeft een slanke en stijlvolle behuizing in zilver of zwart met een RVS-rooster over de luidspreker en klassieke volume-, bas- en trebleknoppen.

 

De SC-NA10 heeft ook een slank uiterlijk en wordt geleverd met een compacte, etui-vormige beschermcase, zodat hij gemakkelijk overal mee naar toe kan worden genomen. De beschermcase doet ook dienst als luidsprekersteun en is verkrijgbaar in 'Navy Blue' of 'Coral Red'. 

 

De SC-NA30 en SC-NA10 zijn leverbaar vanaf begin oktober 2013. De prijzen zijn nog niet bekend.

 

Voor meer informatie: www.panasonic.nl

 

Publicatiedatum: 27 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties