Waarom reviews lezen heel belangrijk is

Iets aanschaffen wat uiteindelijk een grote miskoop blijkt te zijn. Zo voorkom je het!

Lenette Hermsen 24 Januari 2019

Een speaker die slechte geluidskwaliteit blijkt te hebben, een blender die na twee keer gebruiken kapot gaat of een stofzuiger die zijn werk niet doet. Allemaal aankopen die voorkomen hadden kunnen worden als ik mij wat meer had verdiept in reviews.

Bedrijven weten altijd goed hun producten te verkopen, maar doen ze ook echt wat ze beloven? Ik wil juist zo graag horen wat consumenten ervan vinden. Is die speaker daadwerkelijk zo goed? Heeft die stofzuiger wel echt zoveel zuigkracht? Op de redactie van WONEN.nl ontstond er door deze discussie spontaan een idee.

Introductie Thuis Getest

"Laten we producten opsturen naar onze bezoekers en vragen of zij ze willen testen" was een idee dat in de groep werd gegooid. "Niet alleen huishoudelijke producten zoals stofzuigers en wasmachines, maar ook elektronica devices en kinderaccessoires. Gewoon alles waar de consument meer over wilt weten." Oké, let's do it! 

Enkele maanden lang hebben wij op de redactie hard gewerkt aan het platform Thuis Getest. Het idee was duidelijk: we zochten producten waar interesse naar is en willen ze naar consumenten opsturen om vanuit daar een review te schrijven. Een eerlijke review met een eerlijke mening. Zo zouden consumenten bij ons terecht kunnen komen om te weten of het product daadwerkelijk goed is. Miskopen worden hierdoor spontaan verleden tijd!

Categorieën

Onder Thuis Getest vallen de categorieën:

Van speakers tot babyfoons, alles moet er te vinden zijn. Het platform is begin januari gelanceerd, dus het aantal producten is nog redelijk beperkt. We zijn hier op de redactie dan ook elke dag druk bezig om nieuwe producten te vinden en deze te koppelen aan Testers. 

Is er een product die jij door onze Testers getest wilt hebben? Laat het weten in de reacties en wie weet staat er over enkele weken een uitgebreid review over op Thuis Getest

Reacties
Elly Albert-Munten

Robotstofzuigers testen is een goede optie, want die zijn zeer in opkomst.

3 jaar geleden