Ultenic TS1 Robotstofzuiger

Ultenic TS1 Stofzuiger Robot stofzuiger

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben Martijn en ben 42 jaar. Ik ben altijd wel geïnteresseerd geweest in de nieuwste gadgets etc. Ik mocht nu een robot stofzuiger uitproberen van het merk Ultenic en hierbij wil ik mijn ervaring met jullie delen.

Accuduur

Ik heb de robot stofzuiger nog maar een aantal dagen maar ik ben zeer tevreden over de accu. De robot stofzuiger begint en ik denk dat deze wel 1,5 uur tot 2 uur meegaat voordat deze weer opgeladen moet worden. De robot stofzuiger gaat uit zich zelf weer naar het laadstation. Hier leegt hij de container en laadt zich zichzelf dan ook weer op. Dat is wel leuk om te zien.

Beleving

Tot nu toe een geweldige ervaring. De robot stofzuiger heeft eerst de woonkamer/keuken verkend en heeft hier een soort plattegrond gemaakt dat ik in de app kan terugzien. Ondertussen kent hij de hele ruimte erg goed en stoot eigenlijk nergens tegen aan. In het begin nog wel eventjes maar daarna niet meer.

Connectiviteit

Ik heb via de Google Play Store de Ultenic app gedownload en dit ging erg makkelijk en snel. Na het invullen van een aantal zaken zoals wifi kon ik er gelijk mee aan de slag. Via de app kun je de robotstofzuiger aansturen.

Design

Ik vind dat de Ultenic TS1 ook een mooi design heeft, lekker modern. Het is niet iets wat je graag wilt verstoppen. In het begin vond ik het best een groot apparaat maar naarmate de dagen voorbij gingen is mijn mening hierover veranderd. Gewoon een mooi plek in huis zoeken, wel vlakbij een stopcontact.

Gebruiksgemak

De robot stofzuiger is zeer makkelijk in gebruik, je opent de app en je drukt op starten en hij gaat al. De robot stofzuiger pakt al het vuil vrij goed op en als hij weer terug is bij het oplaadstation dan leegt hij dit in het grote bak en laadt zichzelf weer op. De bak is 3 liter, dus je kunt hier dus wel diverse weken mee gaan doen. Volgens mij heeft de robot stofzuiger diverse sensoren waardoor hij niet overal tegenaan stoot. Hij vindt erg gemakkelijk zijn weg.

Geluidsniveau

De robot stofzuiger maakt wel wat geluid maar het is niet storend vind ik. Aangezien het een smart stofzuiger is kun je deze aanzetten wanneer je wilt. Dus gewoon lekker op afstand aanzetten als er niemand thuis is!!

Prijs

€ 219,99 Ik vind dat de prijs-kwaliteit verhouding erg goed is. Voor iets meer dan 200 euro heb je een mooie design robot stofzuiger in huis die goed zijn werk doet. Je hebt er zelf niet al teveel werk aan. Dat willen we allemaal toch?

Conclusie

Ik vind dit een geweldig apparaat dat ik onder de smart home branche schaar. De robot stofzuiger is zeer makkelijk te bedienen en doet erg goed zijn werk. Je kunt deze robot stofzuiger nu kopen bij Geekmaxi met korting. Klik op deze link: https://bit.ly/3PDUKBX en vul de coupon kortingscode in: 7QTLY892

Reacties