Profielfoto van KlankBart
KlankBart
Kerklaan 12, 2381 VG Zoeterwoude
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Cinemax P2 TV-vervanger

De stijlvolle Optoma Cinemax P2 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een groot 4k UHD beeld.

Optoma CinemaX P2 Ultra short throw smart laser 4K Ultra HD projector

4K UHD ultra short throw laser projector met geïntegreerde speaker en streaming diensten

Een bioscoopervaring met één enkel apparaat dat je op je tv-meubel plaatst. Optoma lanceert de 4K UHD ultra short throw laserprojector, waarin ook geluid en streaming video zijn geïntegreerd. Hèt alternatief voor een grootbeeld-tv, én een alternatief voor de huidige home cinema systemen, voor een concurrerende prijs.

TV vervanger

Een projector die je op een tv-meubel zet en die meteen projecteert op de muur. Groot beeld op korte afstand. Gemakkelijk te installeren. Het beeld is tussen 85 en 120 inch (190 tot 260 cm breed). Er zit een mediaspeler in zodat je gebruik kunt maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix. De ingebouwde conventionele speakers geven kwaliteitsgeluid. Het systeem is voor gebruik in de huiskamer, in de thuisbioscoop, slaapkamer, op kantoor, of om op verschillende locaties te gebruiken.

Deze stijlvolle Optoma Cinemax P2 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een onvergetelijk 4K UHD-beeld van digitale bioscoopkwaliteit in het comfort van uw eigen huis. Lasertechnologie zorgt voor een nauwkeurige, levensechte kleurweergave met uitgebreide DCI-P3-dekking – perfect voor het recreëren van de ervaring op een groot scherm thuis.

Alles-in-één: premium geluid, beeld en streamingdiensten

De Cinemax P2 is een alles-in-één entertainmentsysteem dat een ruimtebesparende projector met ultrakorte projectieafstand combineert met een premium soundbar ontworpen door Optoma’s zusteraudiobedrijf NuForce en een geïntegreerd smart tv-platform die zowel internetstreaming als smarthome-bediening mogelijk maakt.

Projectie direct op muur of bij daglicht op ALR-scherm

Het beeld kan direct worden geprojecteerd op de muur. Bij enige verduistering projecteert de krachtige laser kwaliteitsbeeld. Wil je een optimaal beeld bij daglicht? Dat kan met het ALR-scherm van Optoma. Dit scherm reflecteert omgevingslicht minder dan het beeld van de projector zelf. Dit ALR-scherm is zo gemaakt dat het daglicht van de zijkant minder goed reflecteert, dan licht van onderaf. Hierdoor krijg je ook in daglicht een superieur beeld.

Betaalbaar alternatief voor grote TV

Optoma hoopt tv-kopers ervan te overtuigen de 75-inch smart TV over te slaan ten gunste van een meer filmische ervaring op groot beeld. Ook in combinatie met het ALR-scherm is de prijs concurrerend.

Eén projector, flexibele projectieformaten (85 tot 120 inch, of 1.90 tot 2.60 breed) Verschillende formaten projecteren met dezelfde projector. Door de afstand tot de muur verandert het projectieformaat. Een verplaatsing van 17 cm verandert de projectiegrootte van 85 inch naar 120 inch (van 190 naar 260 cm breedte). De 0,25:1 vaste glazen lens maakt dit mogelijk.