Cinemax P2 TV-vervanger

De stijlvolle Optoma Cinemax P2 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een groot 4k UHD beeld.

Optoma CinemaX P2 Ultra short throw smart laser 4K Ultra HD projector

De stijlvolle Optoma Cinemax P2 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een onvergetelijk 4K UHD-beeld van digitale bioscoopkwaliteit in het comfort van uw eigen huis. Lasertechnologie zorgt voor een nauwkeurige, levensechte kleurweergave met uitgebreide DCI-P3-dekking – perfect voor het recreëren van de ervaring op een groot scherm thuis.De stijlvolle Optoma Cinemax P2 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een onvergetelijk 4K UHD-beeld van digitale bioscoopkwaliteit in het comfort van uw eigen huis. Lasertechnologie zorgt voor een nauwkeurige, levensechte kleurweergave met uitgebreide DCI-P3-dekking – perfect voor het recreëren van de ervaring op een groot scherm thuis.

TV vervanger

De Optoma CinemaX P2 zit boordevol de nieuwste technologie en functies en biedt HDR-compatibiliteit, geavanceerde PureMotion frame-interpolatieverwerking die bewegingsvervaging of beeldtrilling elimineert, spraakbesturing, streaming-apps en een ingebouwde mediaspeler.