Profielfoto van KlankBart
KlankBart
Kerklaan 12, 2381 VG Zoeterwoude
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

De slimme wandschakelaar voor een slimme woning

Het hele gezin kan eenvoudig de perfecte verlichting, geluid en temperatuur instellen zonder telefoon en app.

Rithum Switch is een smart home control muurpaneel dat je Hue verlichting, Sonos audio en klimaatregeling combineert in één simpele touchscreen smart switch.

Slim verlichtingssysteem

Er is een lichtscène voor elke stemming, hoe snel deze ook verandert. Rithum Switch is een slim verlichtingssysteem dat snel en gemakkelijk toegang geeft tot uw lichtscènes. Geen gedoe meer met telefoons, knoppen of dimmer lichtschakelaars kiezen. Maak gewoon het scherm wakker en tik op een scène.

Met de Rithum Switch domotica lichtschakelaar kun je verschillende scenes instellen zoals ‘Lezen’ voor als je lekker op de bank wilt relaxen met je favoriete boek; een gedimde scène om aan het einde van de dag een gezellige sfeer te creëren; een heldere omgeving die je helpt scherp te stellen; en zoveel meer. U hoeft geen functies aan te passen of instellingen te wijzigen wanneer u een specifiek type verlichting in uw huis wilt. Rithum Switch is een smart home-verlichtingssysteem waarmee je met één druk op de knop direct de sfeer kunt creëren die je zoekt. Kijk zelf maar!

 

Voor meer informatie bezoek u op onze website