string(1) "p"
Profielfoto van KlankBart
KlankBart
Kerklaan 12, 2381 VG Zoeterwoude
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

FORTRESS BIOSCOOP STOELEN

Ik adviseer de bioscoopstoelen van Fortress Seating in uw thuisbioscoop om het echt helemaal mee af te maken.

Het grote voordeel van Fortress is dat de stoelen helemaal naar wens kunnen worden gemaakt, en alle modellen zijn D-Box voorbereid te leveren.

KlankBart is de distributeur van deze stoelen voor de Benelux. De Fortress bioscoopstoelen worden uitsluitend geleverd door deze installateurs waarmee ik samenwerk.

Fortress Seatings is van huis uit een fabrikant van comfortabele stoelen met oog voor design. Deze worden op maar gemaakt voor bijvoorbeeld lobby’s, conferentie en board rooms. Ruim 10 jaar geleden is dit bedrijf gevraagd om stoelen voor Home-Theaters te ontwerpen en te fabriceren. Op dat moment was er een sterk groeiende vraag naar Custom Made luxe Home Theater stoelen.Sindsdien heeft het bedrijf wereldwijd een goede reputatie opgebouwd wat betreft design, mogelijkheden en toepassingen.In een thuisbioscoop is lekker en comfortabel zitten natuurlijk heel belangrijk.

De stoelen worden op wens van de klant geproduceerd.Elke stoel wordt op maat gemaakt (verschillende maten zitten in het standaard keuzepakket) met keuze uit verschillende afwerkingen, stoffen en leersoorten. Verder zijn er een aantal extra opties mogelijk, van bijvoorbeeld een bekerhouder tot de mogelijkheid om het D-Box systeem te plaatsen. D-Box wordt aangesloten op de apparatuur en zorgt voor het bewegen van de stoel op het moment van actie in de film. Ook is het mogelijk om een gemotoriseerde stoel te krijgen met motor gestuurde rugleuning en voetenbank. Zelfs massage en verwarmingsunits behoren tot de mogelijkheden.
Deze stoel wordt standaard geleverd met kunstleer of kunst suede. De stoelen kunnen, tegen meerprijs, ook worden uitgevoerd in standaard leer of premium leer.Alle mogelijkheden en uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. Voor elke gewenste uitvoering wordt een prijsopgave gemaakt.

Voor meer informatie bezoek u op onze website