Profielfoto van KlankBart
KlankBart
Kerklaan 12, 2381 VG Zoeterwoude
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Een bioscoopbeeld op je muur vanaf je tv-kastje

4k LED projector in plaats van grote tv. Een bioscoopbeeld op je muur? Dat kan nu met een projector op je tv-meubel.

De nieuwe Optoma L1 short throw projector is ideaal voor in de moderne woonkamer. Met 4K-beeld, laserlamp met hoge lichtopbrengst die lang meegaat, ingebouwde soundbar voor kwaliteitsgeluid en mediaspeler voor streamingdiensten als Netflix en Youtube.

Deze stijlvolle Optoma Cinemax L1 projector met ultrakorte projectieafstand maakt deel uit van het CinemaX-assortiment en levert een onvergetelijk 4K UHD-beeld van digitale bioscoopkwaliteit in het comfort van uw eigen huis. Lasertechnologie zorgt voor een nauwkeurige, levensechte kleurweergave met uitgebreide DCI-P3-dekking – perfect voor het recreëren van de ervaring op een groot scherm thuis. De laser lichtbron van 3000 lumen in deze projector gaat maar liefst 30.000 uur mee.

Het geprojecteerde beeld is tussen 85 en 120 inch. Je kunt kiezen of je je beeld 190 cm breed maakt, of verbreed tot 260 cm breed. De beeldgrootte is afhankelijk van hoe ver je de projector naar achter schuift. De projector is gemakkelijk te installeren.

Er zit een mediaspeler in zodat je gebruik kunt maken van populaire streamingdiensten zoals Netflix, en je kan er ook een streaming kastje op aansluiten zoals een Chromecast of Apple TV. De ingebouwde conventionele speakers geven kwaliteitsgeluid. Het systeem is voor gebruik in de huiskamer, in de thuisbioscoop, slaapkamer, op kantoor. De projector is draagbaar dus geschikt om op verschillende locaties te gebruiken.

Projectie direct op muur of bij daglicht op ALR-scherm

Deze projector projecteert prima op een witte muur en met wat aanpassingen van de kleurinstellingen zelfs op een uni gekleurde muur. In situaties met veel omgevingslicht geeft een daglichtscherm beter beeld. Zo’n daglichtscherm, wat ook wel ALR-scherm wordt genoemd, reflecteert vooral het van onder geprojecteerde licht vanaf de projector. Licht wat vanaf boven en vanaf de zijkanten op dit scherm vallen is veel minder zichtbaar. Daarom krijg je met dit scherm een contrastrijker beeld in een huiskamer waar veel omgevingslicht is.

Betaalbaar alternatief voor grote TV

Steeds meer mensen zien deze short throw projector als een alternatief voor een grote televisie. Grootbeeld van 85 tot 120 inch geeft een filmische ervaring. Het beeld is rustiger en de soundbar geeft een veel beter geluid. De prijs is inmiddels ook concurrerend, zelfs in combinatie met het ALR-scherm.

Kijk voor meer informatie op de pagina Optoma L1 LED ultra short projector van distributeur Klankbart of neem contact op met een van de dealers.