Foto: Deze-5-zwembaden-passen-in-elke-tuin---ook-in-die-van-jou

Deze 5 zwembaden passen in elke tuin - ook in die van jou

Een zwembad past alleen in hele grote tuinen? Dat is allang niet meer zo. Deze 5 plunge pools passen ook in jouw tuin.

Guido van Loon

Stel je voor; het is een heerlijk warme dag, je staat op en voordat je onder de douche gaat, spring je eerst even in je zwembad in jouw eigen tuin. Of na een drukke werkdag ga je allereerst even afkoelen in je eigen zwembad. Wie droomt er nu niet van een zwembad in de tuin?

De meeste Nederlandse tuinen zijn echter niet heel erg groot, dus de algemene gedachte is vaak dat een zwembad niet gaat passen. Dat is echter allang niet meer zo! We zien steeds meer zwembaden voor kleinere tuinen. Zo schreven wij een tijdje geleden al over de Urban Pool van Woodlux. Maar er zijn nog veel meer fantastische voorbeelden te vinden!

Plunge pools

Helemaal van nu zijn namelijk de plunge pools. Een plunge pool lijkt op een normaal zwembad maar is een stuk kleiner. Daarom past dit type bad in bijna elke tuin. Ideaal om lekker in te ontspannen! Wij gingen op onderzoek en vonden de 5 leukste voor je.

1. 

In plaats van een groter gazon kun je ook kiezen voor een heerlijke plunge pool. Vanaf je terras loop je er zo in!

2.

Een heerlijk zwembad omgeven door groen. Over luxe gesproken. Laat die zomer maar komen!

-> Wist je overigens dat je plunge pools ook kunt verwarmen? Zo kun je er ook in de winter of herfst heerlijk in relaxen!

3.

Waarom zou je voor een standaard vorm voor je zwembad gaan? Wat vind je van dit ronde bad?

4.

Wauw, hoe luxe is deze? Compleet met waterval.

5.

Een plunge pool is ook heel erg mooi als onderdeel van je terras. Je loopt hier zo in.

-> Meer weten over plunge pools? Lees dit achtergrondartikel dat Sandra voor ons schreef.

Wat kost een plunge pool?

Nu je deze schitterende voorbeelden hebt gezien ben je natuurlijk ook benieuwd wat zo'n zwembad nou eigenlijk kost. Ook dit hebben we voor je uitgezoht. De kosten liggen in ieder geval een stuk lager dan bij een traditioneel zwembad. Vanaf € 4.500 heb je de opbouw van een Plunge Pool thuis geleverd. Wat de all in prijs is, lees je in dit artikel van plungepoolkopen.nl.

Reacties