Profielfoto van Compass Pools Nederland

Compass Pools Nederland

Het Sterrenbeeld 25, 5215 MK DEN BOSCH

Over ons

Compass Ceramic Pools heeft ruim 35 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

Vestigingen Compass Pools

Compass Pools Nederland is gevestigd in The Art of Living Well te 's Hertogenbosch en zijn ze in Alkmaar partner van Sluistuinen. Zij zijn een wereldspeler die zich regionaal willen onderscheiden. Ze staan voor Global Branding & Lokal support. Dat betekent kwaliteit, die gewaarborgd wordt door een levenslange fabrieksgarantie. Hierdoor kunnen ze meer bieden dan alleen het zwembad. Zij komen hun woord na en willen uiteindelijk een tevreden klant, waar ze hun uiterste best voor doen, aldus Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

Fabrikant

Compass Pools Nederland is de eerste fabrikant van keramische zwembaden die rechtstreeks aan de consument levert. Er zitten geen schakels van zwembadbouwers tussen. De klant krijgt een zogeheten fabrieksplaatsing, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. 'Het voordeel voor de klant is dat de lijnen kort zijn. De fabriek heeft bepaalde eisen, bijvoorbeeld eisen voor de ondergrond van het toekomstige zwembad. Doordat zij zelf de fabrikant zijn, weet de klant zeker dat aan alle eisen voldaan wordt. Daardoor is ook een snelle levering mogelijk. Normaal gesproken kan een zwembad vanaf aanvang werkzaamheden, binnen anderhalve week opgeleverd worden!'

www.compasspools.nl

Dealers

laatst toegevoegd
Aqua Projects's profielfoto

Aqua Projects

Sluis Tuinen's profielfoto

Sluis Tuinen

Ontdek de 3 dealers