VANTAGE-systeem van Compass Pools

Een zelfreinigend zwembad ingebouwd in je tuin; niet langer een illusie maar de luxe realiteit!

22 Februari 2019

Welk soort zwembad je ook kiest, Compass Pools vindt het belangrijk dat je er elk moment van kunt genieten! Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van je ingebouwde zwembad zijn verleden tijd; Compass Pools biedt het exclusieve VANTAGE-systeem, geschikt voor alle zwembadmodellen!

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continu voor kristalhelder water. Het VANTAGE-systeem is zelfreinigend en bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in de zwembaden waar een reguliere bodemzuiger niet bij komt. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicali├źn en het aantal onderhoudsbeurten. Het VANTAGE-systeem laat elke zwembadstofzuiger ver achter zich en is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid; je hoeft zelf niets te doen en beschikt dus over een zelfreinigend zwembad!

VANTAGE-systeem

Het luxe VANTAGE-systeem van Compass Pools is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze perfect te combineren zijn met de gekozen zwembadkleuren. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat viermaal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen. Een VANTAGE-systeem zorgt dus niet alleen voor een zelfreinigend zwembad maar draagt tevens bij aan de luxe uitstraling van het zwembad in uw tuin!

Een zelfreinigend zwembad - toppunt van gemak en luxe

Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekend goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Zelf reinigen is verleden tijd met dit luxe en gebruiksvriendelijke systeem. Het systeem is het beste, zelfreinigende systeem voor monoblock keramische zwembaden en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je eigen zwembad! 

Je zwembad schoon en kraakhelder zoals je het wenst, zonder enige moeite en dat in combinatie met een uitstekende kwaliteitsgarantie? Neem dan contact met Compass Pools op via +31 (0)73 850 75 45 of info@compasspools.nl.

Reacties