Profielfoto van Roosen Zwembaden

Roosen Zwembaden

Procureurweg 45, 5103 BP Dongen
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Welkom bij Roosen Zwembaden in Dongen. Denkt u erover om een luxe zwembad aan te leggen? Wij ontwerpen en leggen de meest luxueuze zwembaden aan. Volledig op maat, volgens uw wensen. Gewoonweg top, van het design tot in de details. Outdoor en indoor luxe privé zwembaden.

Roosen Zwembaden  Welkom bij Roosen Zwembaden in Dongen. Wij ontwerpen en realiseren prachtige bouwkundige zwembaden, helemaal op maat. En ook leggen wij de luxe zwembaden van Starline aan. Natuurlijk spreken we hier over een plaatje dat perfect bij uw huis en tuin moet passen. Het moet niet alleen esthetisch op niveau zijn, maar ook technisch moet het perfect zijn.
Wij starten uw zwembadproject altijd met een grondige inventarisatie.

Hoe we het aanpakken

We luisteren goed naar uw wensen en ideeën en maken een heldere, realistische vertaalslag, waarbij we duidelijk letten op relevante details. Als wij alle zaken en wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, volgt ons advies. En als u daarmee instemt volgt de ontwerpfase. 

Samen met andere deskundigen, zoals uw architect of hovenier zorgen we ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Het integreren van een luxe zwembad in uw tuin of huis vergt tenslotte meer dan alleen het technisch plaatsen ervan.

Perfecte afstemming

Vanzelfsprekend wordt er op belangrijke details gelet, zoals bijvoorbeeld gebruiksgemak en ergonomie. Bovendien zullen we u professioneel begeleiden in alle fasen: van ontwerp tot en met afwerking en oplevering. Verder adviseren wij u graag over onder meer zwembadverlichting, bodemzuigers, buitendouches, jetstreams, fun- & waterattracties, maar ook zwembadafwerking, randstenen en bijpassende terrastegels. Informeert u gerust en vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Dit kunnen wij perfect afstemmen op uw persoonlijke situatie en locatie. Het team van Roosen Zwembaden realiseert luxe zwembaden tot in de verre omgeving.   Voor meer informatie bezoek naar onze website          

Merken

Verkoopt de volgende merken
Starline - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken