Plunge pool

Een zwembad past alleen in een grote tuin?... Nee is daarop ons antwoord. Een zwembad is voor alle tuinen, dus ook stadstuinen!

Plonzen in elke tuin!

Keramisch Composiet Zwembad van Compass Pools

De Plunge Pool is de nieuwe hit overgewaaid uit Australië! Deze zogenaamde Plunge Pool is afgeleid van de dompelbaden zoals deze in de spa en wellness branche gebruikt worden. Een klein bad die niet uw gehele tuin in beslag neemt maar toch perfect zijn doel dient. Heerlijk afkoelen in de zomer in een keramisch composiet zwembad van Compass Pools. De kinderen gedurende de dag heerlijk aan het spelen met vriendjes en vriendinnetjes en `s avonds wanneer de kinderen op bed liggen zelf met een goed glas wijn aan de rand van het zwembad. De X Trainer 45 en X trainer 58 zijn de perfecte Plunge Pools en hebben zich inmiddels in verschillende tuinen in Nederland bewezen.

De X trainer 45 is 4,5 meter bij 3 meter en de X Trainer 58 is met 5,8 meter bij 3,45 meter net een maatje groter. De Plunge Pool is door zijn formaat veel eenvoudiger in het onderhoud en lager in de kosten.

De Plunge Pool kan besteld worden in 8 verschillende kleuren in twee verschillende uitvoeringen namelijk de Bi-Luminate en de Nova. Deze kleuren variëren van blauw tot zwart en zijn voorzien van een gepatenteerde coating, waardoor erg geen algen en vuil op de wanden kunnen hechten. Daarnaast is het mogelijk om de techniek die wij voor de grotere zwembaden gebruiken toe te passen op dit kleinere type bad, denk hierbij aan een warmtepomp of automatisch doseersysteem voor chloor en zuurdosering.

Voor de afdekking van de Plunge Pool zijn er verschillende mogelijkheden zoals een foam deken of solar lamellendek Wij adviseren een solar lamellendek omdat deze de warmte goed vast houdt en het water wel met 4 tot 8 graden verwarmt. Hierdoor wordt de periode waarin gezwommen kan worden verlengd.

Misschien kunt u zich nog niets voorstellen bij een Plunge Pool en om die reden laten wij u hier graag enkele voorbeelden zien! Zou u graag meer informatie over dit type zwembad ontvangen, neem dan zeker contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de juiste informatie.

 www.plungepools.nl

Specificaties

X-Trainer 45: Lengte: 4,50 mtr / Breedte: 3,05 mtr / Diepte: 1,06 - 1,45 mtr
X-Trainer 58: Lengte: 5,80 mtr / Breedte: 3,55 mtr / Diepte: 1,13 - 1,52 mtr

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook.