array(1) { ["path"]=> string(54) "www.compasspools.nl/over-compass/zelfreinigend-zwembad" }
Partner

Compass Pools Nederland

Compass Ceramic Pools heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

MEER TONEN

Zelfreinigend zwembad

Welk zwembad van Compass Pools u ook kiest, u moet er van kunnen genieten wanneer het U uitkomt! 

Compass Pools Vantage systeem

Zonder de vervelende handelingen te verrichten voor het onderhoud ervan. Compass Pools Nederland biedt u het exclusieve? VANTAGE-systeem.

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuiltdeeltjes in uw zwembad en zorgt continue voor kristalhelder water. Het VANTAGE-systeem bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in uw zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bijkan. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicaliën en het aantal onderhoudsbeurten. Het VANTAGE-systeem in uw zwembad laat elke zwembadstofzuiger ver achter zich. Het systeem is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid: u hoeft zelf niets te doen.

Het VANTAGE-systeem is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van uw zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze mooi te combineren zijn met de kleur van uw zwembad. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat vier maal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen.

Zelfreinigend zwembad toppunt van gemak
Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekende zwembadreiniging, van oppervlak tot de bodem. Maak het uzelf niet moeilijk. Wanneer u kiest voor het beste zelfreinigende systeem voor monoblok keramische zwembaden van Compass Pools Nederland, geniet u optimaal van uw zwembad.

Uw zwembad schoon en kraakhelder zoals u het wenst, en zonder enige moeite!

www.compasspoolsnederland.nl

 

Meer lezen over
'Zelfreinigend zwembad'?

meer van deze professional

Compass Pools Lounger

De Lounger-serie; De strak vormgegeven nieuwkomer van C...

Keramische monoblock zwembad

Keramische zwembaden van top kwaliteit van Compass pool...

Compass Pools Briliant

De Briliant-serie; functionele klasse en kwaliteit binn...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.